Oppo A55 ne kadar eder?

O kadar almaman gerektiğini söylediğimiz halde alırsan böyle dizini döversin işte.

Önce ailene açıklamasını yap, ondan sonra öneri yaparız. Şimdi öneri yapacağız, aileni ikna edemediğin için öneriler çöp olacak ve uğraştığımızla kalacağız.

Eğer garantili ise 4-4.5 arasında gidiyor. 9S 3 civarında. Bir telefoncu ile anlaşıp takas + Para alabilirsiniz.
Bu cihaz nereye 4-4.5 ediyor? O paraya X3 PRO satılıyor tonlarca 2. elde. Bu fiyata A55 alan birisinin çok ağır teknoloji cahili olması veya enayi olması gerekir.

O kadar almaman gerektiğini söylediğimiz halde alırsan böyle dizini döversin işte.

Önce ailene açıklamasını yap, ondan sonra öneri yaparız. Şimdi öneri yapacağız, aileni ikna edemediğin için öneriler çöp olacak ve uğraştığımızla kalacağız.

Bu cihaz nereye 4-4.5 ediyor? O paraya X3 PRO satılıyor tonlarca 2. elde. Bu fiyata A55 alan birisinin çok ağır teknoloji cahili olması veya enayi olması gerekir.
Sarı sitedeki ortalamayı aldim hocam.

Eğer garantili ise 4-4.5 arasında gidiyor. 9S 3 civarında. Bir telefoncu ile anlaşıp takas + Para alabilirsiniz.

Şimdi telefoncuya gittiğim zaman bu cihazın her şeyini kutuya koyarak satıp Redmi Note 9S alacağımı söylemek yeterli olacaktır değil mi? Sıfır cihaz mı bir sorun olur mu?

Bu cihaz nereye 4-4.5 ediyor? O paraya X3 Pro satılıyor tonlarca 2. elde. Bu fiyata A55 alan birisinin çok ağır teknoloji cahili olması veya enayi olması gerekir.

Hocam benim İlk telefonum Turkcell T80 oldu. Ben pek anlamadığım ve araştırmadığım için Oppo iyi marka olduğu için almamızı söylediler. Ben buraya almadan önce konu bile açmadım açsaydım almazdım. Aklıma gelmedi.

Hocam benim ilk telefonum Turkcell T80 oldu. Ben pek anlamadığım ve araştırmadığım için Oppo iyi marka olduğu için almamızı söylediler. Ben buraya almadan önce konu bile açmadım açsaydım almazdım. Aklıma gelmedi.

Hocam Oppo güzel marka ancak siz giriş seviyesinde cihaz almışsınız bende reno 4 Pro var memnunum.

Hocam Oppo güzel marka ancak siz giriş seviyesinde cihaz almışsınız bende reno 4 Pro var memnunum.

Doğrudur, yaptık bir hata bizim bilgisizliğimiz. Ailemi ikna etmem lazım. Kabul edeceklerini düşünüyorum. Redmi Note 9S'in fiyatları uygun olduğu için bana her konuda uygun olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı