Oppo A55 ne kadar fiyat eder? Onu satıp Redmi Note 9S alabilir miyim? Aileme nasıl söyleyeceğim emin değilim. Cihazdan memnun olmadığımı biliyorlar sadece. Kulaklığı çalışmıyor, cihaz sağlam, kutusu duruyor ve orijinal şarj aleti var
Bu cihaz nereye 4-4.5 ediyor? O paraya X3 PRO satılıyor tonlarca 2. elde. Bu fiyata A55 alan birisinin çok ağır teknoloji cahili olması veya enayi olması gerekir.Eğer garantili ise 4-4.5 arasında gidiyor. 9S 3 civarında. Bir telefoncu ile anlaşıp takas + Para alabilirsiniz.
Sarı sitedeki ortalamayı aldim hocam.O kadar almaman gerektiğini söylediğimiz halde alırsan böyle dizini döversin işte.
Önce ailene açıklamasını yap, ondan sonra öneri yaparız. Şimdi öneri yapacağız, aileni ikna edemediğin için öneriler çöp olacak ve uğraştığımızla kalacağız.
Bu cihaz nereye 4-4.5 ediyor? O paraya X3 PRO satılıyor tonlarca 2. elde. Bu fiyata A55 alan birisinin çok ağır teknoloji cahili olması veya enayi olması gerekir.
Eğer garantili ise 4-4.5 arasında gidiyor. 9S 3 civarında. Bir telefoncu ile anlaşıp takas + Para alabilirsiniz.
Oppo A55 ne kadar fiyat eder? Onu satıp Redmi Note 9S alabilir miyim? Aileme nasıl söyleyeceğim emin değilim. Cihazdan memnun olmadığımı biliyorlar sadece. Kulaklığı çalışmıyor, cihaz sağlam, kutusu duruyor ve orijinal şarj aleti var.
O kadar almaman gerektiğini söylediğimiz halde alırsan böyle dizini döversin işte.
Önce ailene açıklamasını yap, ondan sonra öneri yaparız. Şimdi öneri yapacağız, aileni ikna edemediğin için öneriler çöp olacak ve uğraştığımızla kalacağız.
Bu cihaz nereye 4-4.5 ediyor? O paraya X3 Pro satılıyor tonlarca 2. elde. Bu fiyata A55 alan birisinin çok ağır teknoloji cahili olması veya enayi olması gerekir.
Hocam benim ilk telefonum Turkcell T80 oldu. Ben pek anlamadığım ve araştırmadığım için Oppo iyi marka olduğu için almamızı söylediler. Ben buraya almadan önce konu bile açmadım açsaydım almazdım. Aklıma gelmedi.
Hocam Oppo güzel marka ancak siz giriş seviyesinde cihaz almışsınız bende reno 4 Pro var memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.