Oppo A55'de radyo var mı?

Android cihaz üreticileri, akıllı telefonların ve tabletlerin FM radyolarını inaktif duruma getirerek satışa çıkarıyorlar.
Böyle bir bilgi buldum. NextRadio ile kullanabiliyormuşsunuz.

Google Play Store’dan Root Explorer indirin. Bu uygulamada FM radyo özelliğine dair özellikleri aratın. (FM, Radio gibi)

Eğer bu yöntem de işe yaramazsa cihaz üreticisi vergi ödememek için deaktif etmiş olabilir.

Ayrıca önerdiğim radyo uygulamasını, bir kulaklıkla mı denediniz? Çünkü alıcı olarak kulaklığı kullanıyor olabilirler.

Böyle bir bilgi buldum. NextRadio ile kullanabiliyormuşsunuz.

Resimdeki hata çıktı dediğiniz uygulamada.

223FA41A-6BE3-4BA9-A563-0EF8A66EA5CB.jpeg

Kulaklık takıp denediniz değil mi? Radyolar kablolu kulaklığı anten olarak kullanmak suretiyle çalışıyor.
Bir de GSMArena'da bilgilerini "Radio: No" şeklinde girmişler, ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Kulaklık takıp denedim. GSMArena nedir?

Attığınız site de Radyo olmadığı belirtiliyor, Benim attığım site de ise var gözüküyor. ?
En doğrusu üreticinin kendi sitesine bakmak.

Radyo ile ilgili hiçbir bilgi verilmemiş, ben bunu yok diye yorumlarım. Olsa yazarlardı🤔 Forumda bu cihazı kullanan illa ki vardır, gören olursa yardımcı olur umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı