2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Haziran 2023 #81 Umut Nas dedi: GSI uğruna deger. Galaxy hocamın dedigi gibi ugrasabilirsiniz. Bana bu aralar bi' A5s gelecek, onda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Oppo A5S'de bulunan vendor sadece ana sürüme göre derlenmiş yani Android 8.1'den sonrasını vendor derlemeden açamazsın. Ayrıca cihaz için tree çok sınırlı. Uğraşmaya değmez.
Umut Nas dedi: GSI uğruna deger. Galaxy hocamın dedigi gibi ugrasabilirsiniz. Bana bu aralar bi' A5s gelecek, onda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Oppo A5S'de bulunan vendor sadece ana sürüme göre derlenmiş yani Android 8.1'den sonrasını vendor derlemeden açamazsın. Ayrıca cihaz için tree çok sınırlı. Uğraşmaya değmez.
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #82 Umut Nas dedi: Ne demek hızlandırmaz canim neyim? OC yapmiyor muyuz root ile telefona? Modlu One UI kurabilir benim gibi, daha rahat eder. GSI uğruna deger. Galaxy hocamın dedigi gibi ugrasabilirsiniz. Bana bu aralar bi' a5s gelecek, onda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam a5s için bir gelişme var mı?
Umut Nas dedi: Ne demek hızlandırmaz canim neyim? OC yapmiyor muyuz root ile telefona? Modlu One UI kurabilir benim gibi, daha rahat eder. GSI uğruna deger. Galaxy hocamın dedigi gibi ugrasabilirsiniz. Bana bu aralar bi' a5s gelecek, onda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam a5s için bir gelişme var mı?