Oppo A5S nasıl daha iyi hale getirilir?

Hocam siz cihaza bir şey olmaz diyorsanz yapalım ama gerek yok bir şey olmaz olacağı 1 2 FPS derseniz fazla hızlanmaz eski cihaz derseniz yazın bir cihaz almayı çalışırım.

İşte hocam bilemiyorum. Hızlanır mı, yavaşlar mı bilemem. Belki cihazı çöp bile edebilirsiniz.

O cihazda Fastboot acamaya izin verilmiyor. Acilsa da MTK Exploit ile acabilirsiniz.

Ayrica Brom modundan SP ile GSI gonderilip exploitten  empty_vbmeta flashlanmasi gerek.

Araştırdığıma göre gsi ROM'larda sorunlar var. Parmak izi sensörü çalışmıyor diye duydum.

Root, telefonu hızlandırmaz. Gereksiz uygulamaları silmek veya Custom ROM hızlandırabilir.
Ne demek hızlandırmaz canim neyim? OC yapmiyor muyuz root ile telefona?
A10 diyorsanız birkaç tane var. Bunun geri dönüşü olmayabilir zira geri orijinal ROM'a dönerseniz Samsung hizmetlerini kullanamayabilirsiniz.
Modlu One UI kurabilir benim gibi, daha rahat eder.
Araştırdığıma göre gsi ROM'larda sorunlar var. Parmak izi sensörü çalışmıyor diye duydum.
GSI uğruna deger.

Galaxy hocamın dedigi gibi ugrasabilirsiniz. Bana bu aralar bi' A5s gelecek, onda deneyeceğim.

Ne demek hızlandırmaz canim neyim? OC yapmiyor muyuz root ile telefona?

Modlu One UI kurabilir benim gibi, daha rahat eder.

Gsı uğruna deger.

Galaxy hocamın dedigi gibi ugrasabilirsiniz. Bana bu aralar bi' a5s gelecek, onda deneyeceğim.

Hocam yapınca bu konuya döner misiniz rica etsem parmak izine gerek yok kulanmıyorum zaten. Modlu One UI root falan onları yapabilirim siz yapınca yazarsınız oradan bakarak yapabilirim. @Umut Nas hocam sizce Oppo A5S mi kulanaıyım yoksa Samsung A10 mu ona göre telefonu babamdan alayım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı