Oppo A72 128 GB alınır mı?

Bütçe
3000₺
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar, iyi sosyaller!

Eniştem eşine telefon bakıyor. Kendisi Oppo A72 modelini bulmuş. Alınır mı? Alınmazsa bütçesi 3000TL civarı. Kesinlikle 3100TL'yi geçmemeli.

P40 Lite alın. Eniştem ve ablam bu telefonları kullanıyor harika ve fiyat performans denilebilir daha fazlasını araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta eşine alıcak, oyun oynamaz sanırsam.
P40 Lite 128GB Hepsiburada.
Google Servisleri problemleri var. Xiaomi Redmi Note 9S Mavi 64GB'de karar kıldık. 3100TL'ye 9 Pro'yu önerdim ancak çıkamadı o bütçeye.

Sadece WP'ye bakıyor teyzem zaten. 3 yıl götürse yeterli. 4GB RAM olmasından dolayı 6GB olsun diye 9 Pro önerdim ancak 9S almaya karar kıldık bütçe sıkıntısı yüzünden.

Depolama yetmezse ileride bir SD Card takarız.

@Kokona Shiki

Google servisleri problemleri var. Xiaomi Redmi Note 9S mavi 64 GB'de karar kıldık. 3100TL'ye 9 Pro'yu önerdim ancak çıkamadı o bütçeye.

Sadece Wp'ye bakıyor teyzem zaten. 3 yıl götürse yeterli. 4 GB RAM olmasından dolayı 6 GB olsun diye 9 Pro önerdim ancak 9S almaya karar kıldık bütçe sıkıntısı yüzünden.

Depolama yetmezse ileride bir SD Card takarız.

Hocam Google işide gerek yok diye düşünüyorum. YouTube izliyecekse tarayıcıdan girecek falan biraz uğraş fakat bana verseler direk almıştım :)

Hocam Google işide gerek yok diye düşünüyorum. YouTube izliyecekse tarayıcıdan girecek falan biraz uğraş fakat bana verseler direk almıştım :)
Teyzem bunla uğraşmak istemez. Şu sorunlar olmasa veya Apple gibi düzgün yapsalar OS işini Huawei mükemmel telefonlar üretiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı