Oppo A72 alınır mı?

Tripstar

Femtopat
Daha fazla  
Oppo A72 almayı düşünüyorum, genelde PUBG oynayacağım ve sosyal medyada takılacağım. Özellikleri benim için yeterli. Oyunlarda yüksek grafik takıntım yok.

Sırf işlemci yüzünden bu kadar üstüne gidilmemesi kanaatindeyim ben.

İşlemci dediğiniz aynı zamanda grafik işlem birimi demek. Adreno 610 düşük, işlemci de düşük. HDR10 desteği yok, arka kamerası da ön kamerası da sınıfına göre kötü. GG3 koruması var, 9S GG5 koruma ile geliyor. Ekran gövde oranı da rakiplerinden daha düşük. İşlemci dediğiniz şey telefonların her şeyidir, geriye ne kalıyor zaten? Telefonda 1080p 60FPS kayıt seçeneği bile yok. Bu fiyatı hak etmeyen bir telefon ki zaten 0-200 dolar fiyatlı telefonlara ek vergi gelmeseydi bu fiyatlarda göremezdik bu telefonu. Başka türlü satamazdı.

Xiaomi Redmi Note 9s, Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Realme 7. bu bütçenin bence en iyileri bunlar, üçünden birini seçecek olsak Realme 7'yi alırdım. Diğer ikisi de gayet iyi ama, sizin tercihiniz. Hiçbiri üzmez.

Değerlendirmen ve cevapların için teşekkür ederim, değerlendirmeye alacağım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı