Oppo A74 kişisel erişim noktasını erişime kapatma

• Konuyu başlatan Lyk7a
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 859
Okula akılsız telefonla gidin. Sonuçta önemli olan ailenizin size ulaşabilmesi.

Hangi çağdayız acaba bu öneri gereksiz olmuş benim düşüncemle.

Yapması gereken sağlam durup internetim bitti veya şarjımı bayağı hızlı götürüyor demesi bunu derse eminim kimse daha yaklaşamaz eğer devam ederse zorlarsa cılız birisi değilseniz itin bir tur kafası yerine gelsin.

Hangi çağdayız acaba bu öneri gereksiz olmuş benim düşüncemle.

Yapması gereken sağlam durup internetim bitti veya şarjımı bayağı hızlı götürüyor demesi bunu derse eminim kimse daha yaklaşamaz eğer devam ederse zorlarsa cılız birisi değilseniz itin bir tur kafası yerine gelsin.
Konuyu açan kişi arkadaşlarını kıramıyor. Belki samimi arkadaşları. En iyisi elbette akıllı telefonla gidip sağlam durmaktır ama ben daha kolay bir yol tavsiye etmiştim. Herkes sağlam duramaz. Kimileri sürekli alttan alır. Bu da iyi bişey değil. Çok ezilir böylesi.

Konuyu açan kişi arkadaşlarını kıramıyor. Belki samimi arkadaşları. En iyisi elbette akıllı telefonla gidip sağlam durmaktır ama ben daha kolay bir yol tavsiye etmiştim. Herkes sağlam duramaz. Kimileri sürekli alttan alır. Bu da iyi bir şey değil. Çok ezilir böylesi.

Böyle biriyse bir şeylerden vazgeçmeli şu an dediğiniz mantıklı oldu işte hocam.

Okuldaydım cevap veremdim üzgünüm. Bu arada evet yukarıdaki arkadaşların dediği gibi onları kıramıyorum hem hayır dersem itiraz edecekler bende itiraz edeceğim yok diye konu uzamasın diye açıyorum internetimi bahanem olsa açmam ama bahanemde olmadığı için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı