Oppo almayın!

Bende telefonun hatalarını yazmıştım bu forumdaki herkes beni markayı kötülemekten suçladılar. 4 GB RAM varken 3 GB RAM e düştü dedim kimse inanmadı. Ama tekrar telefon alsaydım tekrar Oppo alırdım. Cidden, nedense seviyorum Oppo'yu.

Bende telefonun hatalarını yazmıştım bu forumdaki herkes beni markayı kötülemekten suçladılar. 4 GB RAM varken 3 GB RAM'e düştü dedim kimse inanmadı. Ama tekrar telefon alsaydım tekrar Oppo alırdım.

Dediğiniz şeyin olması için donanıma müdahale olması lazım.
ya da siz RAM'i bozmayı başardınız.
(İçine sıvı kaçıp sadece RAM'i bozup kurudumu, tozlandımı, düşürdünüzmü nasıl başardınız Allah bilir.)

Dediğiniz şeyin olması için donanıma müdahale olması lazım.
ya da siz RAM'i bozmayı başardınız.
(İçine sıvı kaçıp sadece RAM'i bozup kurudumu, tozlandımı, düşürdünüzmü nasıl başardınız Allah bilir.)
Kutusunda 4 GB RAM yazıyordu. İlk aldığımda da 4 GB RAM yazıyordu(telefonda). Şu anda ise 3 GB RAM yazıyor. Eğer kanıt istersen atarım. Aldığım yer Teknosa. Yanlış kutu gönderildi filan demeyin lütfen. Aynısı. Belki sistem güncellemesi ile olmuş olamaz mı ? Olabilir.

Kutusunda 4 GB RAM yazıyordu. İlk aldığımda da 4 GB RAM yazıyordu(telefonda). Şu anda ise 3 GB RAM yazıyor. Eğer kanıt istersen atarım. Aldığım yer Teknosa. Yanlış kutu gönderildi falan demeyin lütfen. Aynısı. Belki sistem güncellemesi ile olmuş olamaz mı? Olabilir.

Yazılım ile olsaydı herkeste olurdu.
İlk aldığınız 4 GB yazıyor şu an 3GB ise tek açıklaması içinde birşeylerin bozulması.

Yazılım ile olsaydı herkeste olurdu.
İlk aldığınız 4 GB yazıyor şu an 3GB ise tek açıklaması içinde birşeylerin bozulması.
Olabilir hocam. İnternette kısa bir araştırmamın ardından hiç 4 GB RAM olduğunu göremedim. Hep 3 GB RAM di. Ama telefonumu seviyorum hala <3 :D tabii şizofrende olabilirim. Belki tüm bunlar beynimin bir oyunu da olabilir ;) (değil. Çok net hatırlıyorum)
Tabii bir şeyler de bozulmuş olabilir yani.

Oppo, dedigin gibi bro berbat cihazları var. Arkadaşım 3000 TL verip A52 aldı. 30 FPS PUBG oynuyor.

Cihaz alırken araştırsaydı o da?
Ayrıca zaten o fiyatlarda bildiğim 30+ FPS veren bir tek.
Redmi Note 8 Pro.
Redmi Note 9
POCO X3 NFC var.

Ayrıca bir cihazın iyi ya da kötü olduğunu PUBG, ya da oyun performansı B-E-L-İ-R-L-E-M-E-Z.

Boşuna iPhone savunmuyoruz.

Parası olmayan telefonsuz kalsın.

indir (1).jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı