Özetle almayın A12 modelini kullanıyorum daha 1 sene olmadı ama donmalar kasmalar başladı parmak izi desen bir okuyor bir okumuyor kamera kötü almayın Oppo pişmanlıktır.(benim düşüncem)
Tamam.
Özetle almayın A12 modelini kullanıyorum daha 1 sene olmadı ama donmalar kasmalar başladı parmak izi desen bir okuyor bir okumuyor kamera kötü almayın Oppo pişmanlıktır.(benim düşüncem)
Oppo'ya depolamadan eksilterek RAM ekleme gelmedi mi veya bu modele mi gelmedi? Eğer geldiyse donmaları engelliyebilir.
Yahu bende beklemiyorum amiral gemisi performansını ama ilk aldığımda böyle değildi.
Şimdi S21+ al oda ilk aldığın günkü gibi olmaz zaten. Uygulamala güncelleniyor RAM kullanımı artıyor işlemci zorlanıyor. Mesela geçen alt komşum tamir etmem için iPhone 6S verdi bana o bile kasma donma yaşatıyordu.
Kardeşimde CPH1909 var ama takılma kasma yok. Tek bir cihaza bakıp markaya laf atmak anlamsız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.