Oppo almayın!

Oppo'ya depolamadan eksilterek RAM ekleme gelmedi mi veya bu modele mi gelmedi? Eğer geldiyse donmaları engelliyebilir.

Depolamanın hızı RAM'in hızına yeteşemiyecek ve çok geride kalacak bu olayın çok işe yarıcağını düşünmüyorum.

Şimdi S21+ al oda ilk aldığın günkü gibi olmaz zaten. Uygulamala güncelleniyor RAM kullanımı artıyor işlemci zorlanıyor. Mesela geçen alt komşum tamir etmem için iPhone 6S verdi bana o bile kasma donma yaşatıyordu.

Bende iPhone 6 kullanıyorum, günlük işlerde ve çok yüksek olmayan oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor, Oppo kullanan arkadaş da belki cihazı biraz hor kullanmış olabilir, o yüzden ilk gün ki performansı vermiyor olabilir.

Kardeşimde CPH1909 var ama takılma kasma yok. Tek bir cihaza bakıp markaya laf atmak anlamsız.

Messla benim elime dün, bir adet Samsung Galaxy J3 2016 geçti telefona çok iyi bakılmış ne çizik ne de kırık var. Telefon yağ gibi akıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı