Oppo güvenli bir marka mı?

Yazılım konusu farklı marka konusu farklı.
Ayrıca ben internette duyduğum her şeye inanmam.
Genele bakılmalı genele!

Bende Samsung A12 vardı, belki bilen bilir 4 kez servise gitti ve cihazı tamir etmediler. Ben de en sonda sattım.

Hocam bu cihazı bir kere bile önermedim çünkü çöp cihazlardan birisi.
Rakiplerinden oldukça geride kalıyor ama bu yazılımı kötü yapar mı?

Xiaomi'nin yazılımını internetteki 3-5 yazıya/yoruma bakarak kötülemiyoruz hocam, eğer öyle yapsaydık şu an Apple dahil tüm markalar ve yazılımlarına çöp derdik
Xiaomi'nin yazılımı stabilite/bellek tutma/optimizasyon konusunda rakibi olan yazılımlardan fazlası ile geride kalıyor + olarak yazılıma direk çöp demiyoruz çünkü modelden modele değişiyor sorunları , sadece genel olarak kötü bir yazılım.

Ayrıca 9-10 ay önce bizzat kendim sadece 1.5 hafta Redmi Note 8 kullandım, yazılım olarak Note serisindeki en sorunsuz modellerden biride olsa o 1.5 haftada çektiğim rezaleti tarif edemiyorum.
O cihazı iade edip Realme 5i aldım yazılım olarak aradaki farkı açık ara hissediyorum
Kullanılamayacak kadar kötü değildi ama yazılımda sorun olduğu cidden belliydi.

Hocam maalesef fanboylara ya da haterlara anlatamıyoruz.

Redmi Note 5A Prime kullanıyordum 4.yılda öldü ve bir kere bile güncelleme almadı,
Şu an annemde Redmi Note 8 Pro var rezil bir şey bir telefon galeride ısınır mı?
Telefonun güncel kalmasını ve iyi yazılım istiyorsan IPhone'a bak ama bütçeni arttırman gerekir. @Emir Bozat

Oppo yerine Samsung alırım daha iyi. En azından biraz daha geç donar.

Modele değil markaya bakılarak yapılmış içi boş bir yorum.
4000TL civarındakiler hariç Samsung cihazlar rakiplerinden daha kısa sürede donmaya başlıyor, zaten o bütçelerdeki Samsung cihazların işlemcisi rakiplerinden de zayıf/çok daha zayıf oluyor genel olarak.

Hocam modelden modele değişiyor
Örneğin şu an MIUI 12.5 ile çoğu cihaz düzeldi fakat Note 8 serisi gg oldu

Evet çok kez deneyimledim hocam Samsung giriş seviyesi çok başarılı değil gibi.

Peki arkadaşlar Samsung ile çok kötü deneyimlerim olduğu için belki benim fikrim değişmedi ama diğer arkadaşları bilgilendirmiş oldunuz.
Hocam maalesef fanboylara ya da haterlara anlatamıyoruz.
Ben onlardan biri sayılmam, ne derseniz deyin ve istediğiniz kadar da linçleyin. Ben sadece deneyimlerime dayanarak Samsung kendini düzeltmedikçe asla ve asla tercih etmem diyen birisiyim. Bu kadar basit.

Samsung'un hemen hemen her serisini deneyimleme fırsatım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…