Oppo güvenli bir marka mı?

Karıştırmış olabilirim ancak oxygenos da güzel ve stabil işletim sistemidir. Saf Android'ten farkı yok stabilite olarak.

One UI yüklü modelli telefonları kullanan arkadaşlarım var hiçbiri memnun değil.

Bu tamamen öznel bir düşüncedir. MIUI yüklü modelli telefonları alan arkadaşlarım çok mutlu.

S3 Note amiral gemisiydi o zamanlar 2013'te çıkması bir şey ifade etmez. Batarya patlama gibi ciddi sorunları olan ve bununla birlikte skandallara sebep olan S7 Note modeli de mi 2013'te çıktı o zaman?

O mutlu şu mutlu o mutlu şu mutlu dünya sizin etrafınızda mı dönüyor hocam?

Genel kullanıcılara bakarsak MIUI çöp One UI kraldır.

Ben iPhone kullandım memnun değilim IPhone'da çöp.
Ben Note 9S kullanıyorum memnun değilim Note 9S çöp o zaman.
OnePlus'da çöp.

MIUI amiral gemilerinde bile sorun çıkaran bir yazılım :D.
Kullananlar var memnun diyorum internete dayalı konuşmuyorum. Kullanıcıya dayalı konuşuyorum.
O mutlu şu mutlu o mutlu şu mutlu dünya sizin etrafınızda mı dönüyor hocam?
Ne alaka? 100 tane arkadaşım varsa hepsi Samsung kullandı hiçbiri memnun kalmadı. Bunu belirtmeyip de internetten aldığım bilgilere göre mi konuşacaktım sizin gibi? Ben de kullandım memnun kalmadım. Samsung övdüğünüz kadar iyi olsaydı 100 kişinin içinden 1 tane memnun kalan olmaz mıydı?
Genel kullanıcılara bakarsak MIUI çöp One UI kraldır.
Hala internete dayalı olarak konuşuyorsun. İnternette yazılanlar farklı olabilir ancak kullandığında başına gelenler bambaşka olabilir. Bunu hiç yaşamadıysan zaten yeteri kadar teknoloji görmemişsindir. Örneğin: Test videosunu izleyip bir teknolojik ürünü çok övüldüğü için aldın ama memnun kalmadın, beklediğin gibi çıkmadı. Öteki gün hunharca övenlerin de memnun olmadığı ortaya çıktı ve İnternette yazılıp çizildiği gibi bir cihaz değilmiş. Bir teknolojik ürün için bu gayet normaldir.

Sonuç olarak, Samsung ne kadar iyi gösterilirse gösterilsin ben almam kişisel tercihim ve bu tercihime de deneyimlerim yol açtı

Son düzenleme:
Kullananlar var memnun diyorum internete dayalı konuşmuyorum. Kullanıcıya dayalı konuşuyorum.

Ne alaka? 100 tane arkadaşım varsa hepsi Samsung kullandı hiçbiri memnun kalmadı. Bunu belirtmeyip de internetten aldığım bilgilere göre mi konuşacaktım sizin gibi? Ben de kullandım memnun kalmadım. Samsung övdüğünüz kadar iyi olsaydı 100 kişinin içinden 1 tane memnun kalan olmaz mıydı?

İnternettekiler kullanıcı değil mi?
Onlar yalan söylüyorsa siz nesiniz arkadaşım mı?
Sizin doğru konuştuğunuz nereden bileceğim?

Açın bakalım MIUI nasıldır diye bir konu görün kullanıcılar ne düşünüyor ya da o tür konuları okuyun.
One UI nasıldır diye konu açın kötü diyenlerin %90'ının touchwiz ile One UI arayüzünü karıştırdığını görürsünüz.

Ne alaka? 100 tane arkadaşım varsa hepsi Samsung kullandı hiçbiri memnun kalmadı. Bunu belirtmeyip de internetten aldığım bilgilere göre mi konuşacaktım sizin gibi?

Hala internete dayalı olarak konuşuyorsun. İnternette yazılanlar farklı olabilir ancak kullandığında başına gelenler bambaşka olabilir. Bunu hiç yaşamadıysan zaten yeteri kadar teknoloji görmemişsindir.

Casper markası notebooklari genelde rezalet bir marka telefonda aynı şekilde internetteki bir yere bakarsın iyi derler bir yere bakarsın kötü derler ama cidden kötüdür şahsen fanboyluk seziyorum çünkü Samsung UI arayüz orta ve amiral gemisi cihazlarda sorun olmaz giriş seviyesi için bir şey diyemem ama MIUI cidden berbat.

İnternettekiler kullanıcı değil mi?
Onlar yalan söylüyorsa siz nesiniz arkadaşım mı?
Sizin doğru konuştuğunuz nereden bileceğim?

Açın bakalım MIUI nasıldır diye bir konu görün kullanıcılar ne düşünüyor ya da o tür konuları okuyun.
One UI nasıldır diye konu açın kötü diyenlerin %90'ının touchwiz ile One UI arayüzünü karıştırdığını görürsünüz.

Casper markası notebooklari genelde rezalet bir marka telefonda aynı şekilde internetteki bir yere bakarsın iyi derler bir yere bakarsın kötü derler ama cidden kötüdür şahsen fanboyluk seziyorum çünkü Samsung UI arayüz orta ve amiral gemisi cihazlarda sorun olmaz giriş seviyesi için bir şey diyemem ama MIUI cidden berbat.

Ya hocam bırakın şu fanboyu. Ne çok arkadaşı varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper markası notebooklari genelde rezalet bir marka telefonda aynı şekilde internetteki bir yere bakarsın iyi derler bir yere bakarsın kötü derler ama cidden kötüdür.
Ben de bunu demeye çalışıyorum. @HaWlI KuLlANIcI umarım arkadaşın yazdığı bu yazıdan anlarsın bir şeyler. Bu arada, her şeye şüpheci zihniyetle yaklaşıp, internetten duyduğun şeylere şüphe duymamak güzelmiş. Tebrik ediyorum seni.

Fanboy falan da değilim. Hater deseniz neyse de ben neyin nesinin fanboyu oluyorum şu yazdıklarımla ki, hater da değilim sadece Samsung ile iyi deneyimleri olmadığını söyleyen ve insanlara yardım etmeye çalışan birisiyim. Yarın, öteki gün Samsung kendini düzeltirse neden almıyım? Markaya göre yargılamak saçma bir şey.
Galaxy Note7 diyecektiniz galiba. 😉
Tam isabet helal sana. Nasıl bildin öyle hafızan çok kuvvetliymiş. :) (Göz ardı listeme göz kırp)

Son düzenleme:
Ben de bunu demeye çalışıyorum.

Fanboy falan da değilim. Hater deseniz neyse de ben neyin nesinin fanboyu oluyorum şu yazdıklarımla ki, hater da değilim sadece Samsung ile iyi deneyimleri olmadığını söyleyen ve insanlara yardım etmeye çalışan birisiyim. Yarın öteki gün Samsung kendini düzeltirse neden al mıyım? Markaya göre yargılamak saçma bir şey.

:)

Bende Samsung A12 vardı, belki bilen bilir 4 kez servise gitti ve cihazı tamir etmediler. Ben de en sonda sattım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı