Oppo güvenli bir marka mı?

Bu yazılanlardan sonra kararımı verdim cidden daha fazla uğraşmayacağım tam bir fanboy/hater vakası.
Hocam sosyal birisiyim yani akrabaları bile saysam 200'ü geçmez.
O 200 kişi ile zaten niye telefon konuşayım yani :D

Hocam 10 yıldır her tanıştığınız insana Samsung kullandın mı diye sorduğunuzu varsayalım.
1-2 yıl içinde 500 falan derseniz zaten sizi ciddiye alamayız bunu söyleyelim.
10 yıl içinde sizce ne kadar değişmiştir bir marka?

Hocam 10 yıldır her tanıştığınız insana Samsung kullandın mı diye sorduğunuzu varsayalım.
Samsung kullandın mı diye sormuyorum genelde sürekli telefon değiştiren biri olduğum için oradan konu açılıyor. Her okul ortamında samimi ve sıcakkanlı olduğum için popüler biri oldum dolayısıyla hiç tanımadığım bir insan gelip "Sende X markasının A modelini görmüştüm. O nerde?" tarzı şeyler diyebiliyor ve oradan konu açılıyor.
10 yıl içinde sizce ne kadar değişmiştir bir marka?
Son model kullanıcıları da hoşnut değil ben bunu saatlerdir söylüyorum.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Her yazınıza teker teker cevap verdim. Kendimi ve deneyimlerimi açıkca belli ettim. Ama bu konuşma gereksiz uzadı ve tadı kaçtı o yüzden bir sonraki yazılarınıza cevap vermeyeceğim.
Bu yazılanlardan sonra kararımı verdim cidden daha fazla uğraşmayacağım tam bir fanboy/hater vakası.
Bunu yazana kadar "Göz Ardı Et" butonuna basabilirdin. Benim gibi :)

Son düzenleme:
Hocam 4000 bütçede size Mi 11 Lite'ya da Redmi Note 10 Pro öneririm.
Eğer bütçenin hepsini harcamak istemezseniz Realme 7 modelini öneririm.
@88602 hocam neden "hahaha" attığınızı sorabilir miyim? :)
Sabahtan beri MIUI arayüzünü kötülüyorsunuz ve önerdiğiniz cihazlar MIUI arayüzü kullanmakta.

Sorun bu yoksa ben de bu bütçeye önerdiğiniz telefonlardan başka telefon önermem.

Hocam 4000 bütçede size mi 11 Lite'ya da Redmi Note 10 Pro öneririm.
Eğer bütçenin hepsini harcamak istemezseniz Realme 7 modelini öneririm.
@88602 hocam neden "hahaha" attığınızı sorabilir miyim? :)

Hocam ben Redmi düşünmüyorum arkadaşımda Redmi 8 var 2 yıl oldu alalı ve cihaz arama ekranında bile kasıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı