Tercih meselesi. Benim deneyimlerime göre hiç de uzun ömürlü değil.
Hocam zaten Android bir telefondan (özellikle yeni ise) fazla ömür beklemeyin.
Yani Samsung'la çok alakası yok ayrıca Samsung dediğiniz kadar berbat bir marka da değil.
Tercih meselesi. Benim deneyimlerime göre hiç de uzun ömürlü değil.
Bende NOte 9s kullanıcısıyım hiç memnun değilim MIUI çöp o zaman.Nereden bilebilirsiniz ki bunu? İçi boş varsayımlarınızla uğraşmayacağım.
Gittikçe saçmalayan sizsiniz hala varsayımlara bağlı olarak konuşuyorsunuz. Deneyimlerimi açıkladım size hala uzatıyorsanız tamamen saçmalıktan ibaret varsayımlarla vb. şeylerle ben size bir şey demiyorum. Gerisini siz düşünün artık. Hayatta başarılar.
Ben zaten bunu göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum. Samsung muadillerine göre daha çok arıza çıkaran bir firma.Hocam zaten Android bir telefondan (özellikle yeni ise) fazla ömür beklemeyin.
Yani Samsung'la çok alakası yok ayrıca Samsung dediğiniz kadar berbat bir marka da değil.
Arkadaşım yine ne saçmalıyorsun? Sana sandığın kadar az kişi olmadığını belirtmiştim.Bende NOte 9s kullanıcısıyım hiç memnun değilim MIUI çöp o zaman.
@Emir Bozat yine 1 modelde sıkıntı yaşayıp direkt markaya söven insan... Dostum olabilir evet. Sorunlu model almış olabilirsin ama bu markayı komple kötü yapmaz. Rezilde yapmaz. Fanboy değilim bu arada. Kendim Xiaomi kullanıyorum ama saçma bulduğum şeyleride söylerim.
Fiyatına göre kötü bir telefon bence, Redmi 9S vs. daha tercih edilesi. Oppo almak istiyorsanız Oppo Reno 4 Lite veya A73'e bakabilirsiniz.Oppo A74 alacağım hocam Oppo bilindik bir markamı.
Fiyatına göre kötü bir telefon bence, Redmi 9s vs. daha tercih edilesi. Oppo almak istiyorsanız Oppo Reno 4 Lite veya A73'e bakabilirsiniz.
A73 ile aynı telefon ama arasında büyük bir fiyat farkı var, o yüzden dedim.Zaten çok ahım şahim şeyler yapmayacağım sosyal medya uygulamaları olur sadece oyun falan oynamiyorum.
A73 ile aynı telefon ama arasında büyük bir fiyat farkı var, o yüzden dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.