Oppo Realme 8 Pro vs Samsung A52

Buraktas95

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar arayüz ve güncelleme benim için önemli. Arayüzü stabil ve güncelleme sıkıntısı olmayan bir telefon alacağım. Bu ikisi arasında kaldım. Fiyat olarak 500 TL'lik bir fark var. A52 biraz pahalı değer mi bilemiyorum. Oppo'da daha önce kullanmadım kullanan görmedim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.

Arkadaşlar arayüz ve güncelleme benim için önemli. Arayüzü stabil ve güncelleme sıkıntısı olmayan bir telefon alacağım. Bu ikisi arasında kaldım. Fiyat olarak 500 TL'lik bir fark var. A52 biraz pahalı değer mi bilemiyorum. Oppo'da daha önce kullanmadım kullanan görmedim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.

Hocam hızlı şarj olarak 8 Pro önde, ekran olarak 90Hz ile A52 önde.
Kamera olarak eşitler ya da A52 daha iyi diye bilmekteyim.

Eğer kamera ve ekran olarak dert etmezseniz arada fark yok denilebilir.

Ayrıca şu Hepsiburada satıcıları bir şeyleri öğrense artık iyi olacak.
Realme markası Oppo markasından ayrılalı neredeyse 1 yıl olacak hala "Oppo Realme" yazıyorlar.
Arayüz ve güncelleme olarak A52 daha iyi.

Hocam hızlı şarj olarak 8 Pro önde, ekran olarak 90Hz ile A52 önde.
Kamera olarak eşitler ya da A52 daha iyi diye bilmekteyim.

Eğer kamera ve ekran olarak dert etmezseniz arada fark yok denilebilir.

Ayrıca şu Hepsiburada satıcıları bir şeyleri öğrense artık iyi olacak.
Realme markası Oppo markasından ayrılalı neredeyse 1 yıl olacak hala "Oppo Realme" yazıyorlar.
Arayüz ve güncelleme olarak A52 daha iyi.
Realme güvenilir mi ?

Hocam Realme ve Oppo dünyadaki en büyük üreticiler arasında :D

Gayet de güvenilir ve bilindik markalar yani dert etmeyin :)

Bizzat kendim Realme cihaz kullanıyorum.
Şu forumda siz olmasanız zaten yardım alamayacağız :) . Peki aradaki 500 TL farka A52 değer mi ?
Realme de güncelleme olayları nasıl sıkıntı yaşıyor musun ? Stabilite nasıl ? Ben iş için kullanacağım. Beni takılıp donup çıldırtmaması yeterli. Kullandığımda da keyif almak istiyorum sadece .

Şu forumda siz olmasanız zaten yardım alamayacağız :) . Peki aradaki 500 TL farka A52 değer mi?
Realme de güncelleme olayları nasıl sıkıntı yaşıyor musun? Stabilite nasıl? Ben iş için kullanacağım. Beni takılıp donup çıldırtmaması yeterli. Kullandığımda da keyif almak istiyorum sadece.

Hocam takılma donma yapmıyor arayüzü gayet stabil ve sade.
Güncelleme düzenli geliyor fakat TR tarafında ne yazık ki bazen gecikerek geliyor güncellemeler.

Eğer bütçe yetiyorsa ben A52 alırdım çünkü 90Hz ekran ve Android 14'e kadar güncelleme desteği boru değil :D

Ama 8 Pro modelide donma/takılma yapmaz kanser etmez bunu kesin olarak söyleyebilirim.

İkisi de arayüz olarak güzel. Güncelleme desteğine gelince Realme daha yeni bir marka, kaç yıl vereceğini bilemiyoruz ama eski telefonlarına bakınca güncelleme konusunda pek iyi olmadıklarını görüyoruz, örneğin Realme 6’ya Android 11’i veremediler daha.

Öte yandan Samsung, A52’yi tanıtırken 3 yıl Android 4 yıl da güvenlik güncellemesi sözü verdi. Güncelleme sizin için önemli olduğundan A52 almanızı öneririm.

İkisi de arayüz olarak güzel. Güncelleme desteğine gelince Realme daha yeni bir marka, kaç yıl vereceğini bilemiyoruz ama eski telefonlarına bakınca güncelleme konusunda pek iyi olmadıklarını görüyoruz, örneğin Realme 6'ya Android 11'i veremediler daha.

Öte yandan Samsung, A52'yi tanıtırken 3 yıl Android 4 yıl da güvenlik güncellemesi sözü verdi. Güncelleme sizin için önemli olduğundan A52 almanızı öneririm.

Yurt dışında Realme'nin söz verdiği güncellemeler çatır çatır geldi zamanında.
Sadece TR pazarına daha geç veriyorlar.

Her türlü Samsung A52 daha iyi, Realme UI iyi ama bir One UI değil.

A52 modeli ekran, kamera, yazılım olarak daha iyi kısaca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı