Oppo Realme C25 alınır mı?

Le Chiffre

Hectopat
Anne ve babama telefon almayı düşünüyorum. Kendim Oppo Realme 6 Pro kullanmaktayım ve çok memnunum bu nedenle Realme modellere baktım. Uygun fiyatlı olarak Realme C25'i buldum. Çok uzun yıllar kullanacakları bir telefon lazım (minimum 6-7yıl) bu yüzden 64 GB depolama ve 4 GB RAM yeterli olur mu emin olamadım. Realme C25'i tavsiye eder misiniz?

Anne ve babama telefon almayı düşünüyorum. Kendim Oppo Realme 6 Pro kullanmaktayım ve çok memnunum bu nedenle Realme modellere baktım. Uygun fiyatlı olarak Realme C25'i buldum. Çok uzun yıllar kullanacakları bir telefon lazım (minimum 6-7yıl) bu yüzden 64 GB depolama ve 4 GB RAM yeterli olur mu emin olamadım. Realme C25'i tavsiye eder misiniz?

Hocam mininum 6-7 yıl asla dayanmaz bu bütçedeki cihazlar.
En kötü iPhone 12 falan lazım o kadar aşırı uzun bir ömür için.Ama onun segmenti cihazlar için bile minimum 6-7 yıl çok uçuk bir ömür olur.
Taş çatlasa 4-5 yıl anca dayanır bu bütçedeki cihazlar genel olarak.

Cihazın kendisi alınabilir zaten tavsiye edilen bir model, Samsung M21 modelide bakılabilir şu sıralar 2400TL civarıydı.

Minimum 7 yıl ve Oppo’mu? İphone dışında hiçbir cihaz 7 yıl dayanamaz. Amiral gemileri belki dayanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı