Yusuf Aydıner
Decapat
Şarjda etmiyorum telefonu kapatıp masaya koyuyorum sıcacık oluyor. Sebebi nedir?
Tahminim şu: Telefonunuza kalite açısından iyi bir virüs bulaşmış olup muhtemelen bileşenleri sanki telefondan BTC kazarmışçasına hor kullanıyor. Virüs taraması yapın.İzleniyor olabilirim mi diyorsunuz?
İzlenmekten kastım gereksiz yere telefonun işlemcisini kullanıyor olabilir. Telefonda mining yapılıyor mu bilmiyorum ama onun gibi bir virüs bulaşmış olabilir.İzleniyor olabilirim mi diyorsunuz?
General Mobile 21 Pro telefonuda bu işlemciyi kullanıyor. Onda da ısınma sorunu var. Abim kullanıyor ondan biliyorum fakat benim bildiğim sadece oyun oynarken veya uygulamalarda takılırken ısınıyor. Sizinki kapalıykende ısınıyor.MediaTek Helio P90 işlemcisi ve 8 GB RAM'ı var.
General Mobile 21 Pro telefonuda bu işlemciyi kullanıyor. Onda da ısınma sorunu var. Abim kullanıyor ondan biliyorum fakat benim bildiğim sadece oyun oynarken veya uygulamalarda takılırken ısınıyor. Sizinki kapalıykende ısınıyor.
İşlemci ısınıyor olabilir, ama kapalıyken ısınması normal değil. Bir servise götürün.MediaTek Helio P90 işlemcisi ve 8 GB RAM'ı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.