Oppo Reno 5 Lite Android 13 Geldi!

682784

Hectopat
Makaleler
6
Şu anda güncellemeyi yapıyorum. Birkaç gün içerisinde deneyimleyip konuya ekleme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda güncellemeyi yapıyorum. Birkaç gün içerisinde deneyimleyip konuya ekleme yapacağım.
Güncelleme tamamlandı mı? Bir önizleme falan gösterin merak ettim. Ben A74 kullanıcısıyım, alalı oldu baya. Ama insanların telefonlarını merak ediyorum.

Güncelleme tamamlandı mı? Bir önizleme falan gösterin merak ettim. Ben A74 kullanıcısıyım, alalı oldu baya. Ama insanların telefonlarını merak ediyorum.
Evet tamamlandı. Ön izlemeye çok gerek olduğunu düşünmüyorum, kayda değer farklar göremedim ben. Heyecanlanacağımız bir güncelleme olmamış.

Hocam bu arada, ColorOS 13'te arada kasıyor muhabbeti yapmıştık ya. Ben bugün cihazımı debloat ettim, 60'a yakın uygulama ve servis sildim, cihaz aşırı hızlandı. Deneyebilirsiniz yani.

Hocam, bende de A74 telefon var. Yaptığınız veyahut uyguladığınız rehberi atabilir misiniz?

Hocam bu arada, ColorOS 13'te arada kasıyor muhabbeti yapmıştık ya. Ben bugün cihazımı debloat ettim, 60'a yakın uygulama ve servis sildim, cihaz aşırı hızlandı. Deneyebilirsiniz yani.

Servisten kastınız ne oluyor? Kullanmadığım uygulamaları ben de sildim ve galerimde çok yer kaplayan video ve fotoğraflar vardı yaklaşık 9 GB alan açıldı temizleyince, ben sadece pil konusunda biraz daha stabillesebilecegini düşünüyorum belki ilerideki güncellemelerle düzeltirler.

Google'ın boş servisleri, satış servisleri vb. Adb ile kaldırmanız gerekiyor.

Hocam, bende de A74 telefon var. Yaptığınız veyahut uyguladığınız rehberi atabilir misiniz?
"How to debloat oppo without root" diye aratın internette.

Arkadaşlar detaylı şekilde yeniliklerden bahsedecektim lakin inanın kayda değer önemli bir şey yok. Tek gözüme takılan şey sanal RAM'ın arttırılması oldu. Normalde +5 verirken +8'e çıktı ve fiziksel RAM dahil totalde 16 GB'ye çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…