Güncelleme tamamlandı mı? Bir önizleme falan gösterin merak ettim. Ben A74 kullanıcısıyım, alalı oldu baya. Ama insanların telefonlarını merak ediyorum.Şu anda güncellemeyi yapıyorum. Birkaç gün içerisinde deneyimleyip konuya ekleme yapacağım.
Evet tamamlandı. Ön izlemeye çok gerek olduğunu düşünmüyorum, kayda değer farklar göremedim ben. Heyecanlanacağımız bir güncelleme olmamış.Güncelleme tamamlandı mı? Bir önizleme falan gösterin merak ettim. Ben A74 kullanıcısıyım, alalı oldu baya. Ama insanların telefonlarını merak ediyorum.
Evet tamamlandı. Ön izlemeye çok gerek olduğunu düşünmüyorum, kayda değer farklar göremedim ben. Heyecanlanacağımız bir güncelleme olmamış.
Hocam bu arada, ColorOS 13'de arada kasıyor muhabbeti yapmıştık ya. Ben bugün cihazımı debloat ettim, 60'a yakın uygulama ve servis sildim, cihaz aşırı hızlandı. Deneyebilirsiniz yani.Pil konusunda nasıl? Çoğu kişi 12'deyken memnun değildi hızlı bitiyor diyorlardı.
Hocam bu arada, ColorOS 13'te arada kasıyor muhabbeti yapmıştık ya. Ben bugün cihazımı debloat ettim, 60'a yakın uygulama ve servis sildim, cihaz aşırı hızlandı. Deneyebilirsiniz yani.
Hocam bu arada, ColorOS 13'te arada kasıyor muhabbeti yapmıştık ya. Ben bugün cihazımı debloat ettim, 60'a yakın uygulama ve servis sildim, cihaz aşırı hızlandı. Deneyebilirsiniz yani.
Google'ın boş servisleri, satış servisleri vb. Adb ile kaldırmanız gerekiyor.Servisten kastınız ne oluyor? Kullanmadığım uygulamaları ben de sildim ve galerimde çok yer kaplayan video ve fotoğraflar vardı yaklaşık 9 GB alan açıldı temizleyince, ben sadece pil konusunda biraz daha stabillesebilecegini düşünüyorum belki ilerideki güncellemelerle düzeltirler.
"How to debloat oppo without root" diye aratın internette.Hocam, bende de A74 telefon var. Yaptığınız veyahut uyguladığınız rehberi atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.