Oppo Reno A74 şarj hızı çok iyi

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Telefonu yeni aldım arkadaşlar. Hızlı şarj adaptörü ile eğer gece 12'den önce şarja takarsam 0'dan 100'e sadece 30 40 dakikada çıkıyor. Eğer 12'den sonra takarsam optimize bir şekilde şarj ediyor. Gerçekten acayip hızlı şarj ediyor.

Evet hocam, sadece şarjdan bahsetmişsiniz. Telefon performansı, kamera kalitesi vs. nasıl?

Hocam inceleme olsun diye atmamışım 😅 sadece ilk kez bu kadar hızlı şarj gördüğüm için şaşırdım. Kamerası 48 megapiksel bir performans sunuyor. 4 +3 yükseltilebilir RAM var. Hız olarak gayet hızlı bir telefon.

Telefonu yeni aldım arkadaşlar. Hızlı şarj adaptörü ile eğer gece 12'den önce şarja takarsam 0'dan 100'e sadece 30 40 dakikada çıkıyor. Eğer 12'den sonra takarsam optimize bir şekilde şarj ediyor. Gerçekten acayip hızlı şarj ediyor.
Ama arayüz 40 FPS, animasyonlar rezillik ve SD 662-665'li cihazlar arasında en yavaşı. Nereden mi biliyorum? A73 şahsi cihazım, A74'e de sık sık göz atabiliyorum. Ayrıca şu cihaza Reno demeyin. Cihaz A serisinde.

Ama arayüz 40 FPS, animasyonlar rezillik ve SD 662-665'li cihazlar arasında en yavaşı. Nereden mi biliyorum? A73 şahsi cihazım, A74'e de sık sık göz atabiliyorum. Ayrıca şu cihaza reno demeyin. Cihaz a serisinde.

Hocam vallahi bana gayet yetiyor cihaz. Size çok iyi gelmeyebilir ancak oyun oynamadığım için çok fazla şarjı sabahtan akşama kadar yetiyor.

5 yıllık telefonu her gün en az 6-7 kere şarja takıyordum üstüne powerbankla geziyordum, şimdi Oppo Reno 5 Lite aldım gayet güzel günlük işlerde işimi görüyor ve şarjı tüm gün dayanıyor. 40 dakikada şarj olması da ayrı bir güzel özelliği.

5 yıllık telefonu her gün en az 6-7 kere şarja takıyordum üstüne powerbankla geziyordum, şimdi Oppo Reno 5 Lite aldım gayet güzel günlük işlerde işimi görüyor ve şarjı tüm gün dayanıyor. 40 dakikada şarj olması da ayrı bir güzel özelliği.

Oyun performansı iyi değil bende kabul ediyorum ama gündelik işler YouTube Netflix vs hepsini 1080P60 FPS izletiyor ve şarjı çok uzun gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı