OpssGamerShop güvenilir mi?

Tüh ne yapsak ki.

Hocam bence etrafta müşteri olabilecek insanlar varken böyle bir yazı yazmanız mantıksız hoş kaçmıyor açıklama yapmak genelde böyle koşullarda daha iyi gelir gibi tabii siz bilirsiniz yine de öneriydi iyi günler.

iletişime geçilmiyor adamlarla bence okuma yazması olmayan biri

Tüh ne yapsak ki.

Ya 25TL'ye Ghost of Tsushima aldım 4 gün oyandım şifre değiştiler. 3-4 kere ulaşmayı denedim hangi hesap, kod gelmedi gibi gibi geçiştirdiler. Tamam 2300 liralık 25 liraya almış olduğumu biliyorum ama uğraştırmasınlar bari. Biz hesabın şifresini değiştik bize yazma deseler eyvallah ama uğraştırıyonuz.

Merhabalar, bu kullanıcı ismimizi taklit eden bir kullanıcıdır. Forumdan Taklitten dolayı banlanmıştır.

Eğer bizden aldıysanız: Sorun yaşayan hesap bilgileri sitemizden değiştirilmiştir. Sitemizden doğru bilgilere erişebilirsiniz.

Bu konuya değinmek isterim müşteri olarak. Sitede güncel kullanıcı adları ve şifreler oluyor yani güncelleniyor. Bunu ilk müşteriler göremiyor. Alım yaptıktan birkaç hafta sonra aldığım hesaplara giremiyordum rastgele bir bakayım dedikten sonra fark ettim. Bunu siteye duyuru bir şeklinde koysanız hesaplara ulaşılamadığında siteyi kontrol etmeleri açısından çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…