OpssGamerShop güvenilir mi?

😭😭 Tüh ne yapsak ki.

Ya 25TL'ye Ghost of Tsushima aldım 4 gün oyandım şifre değiştiler. 3-4 kere ulaşmayı denedim hangi hesap, kod gelmedi gibi gibi geçiştirdiler. Tamam 2300 liralık 25 liraya almış olduğumu biliyorum ama uğraştırmasınlar bari. Biz hesabın şifresini değiştik bize yazma deseler eyvallah ama uğraştırıyonuz.

Merhabalar, bu kullanıcı ismimizi taklit eden bir kullanıcıdır. Forumdan Taklitten dolayı banlanmıştır.

Ya 25TL'ye Ghost of Tsushima aldım 4 gün oyandım şifre değiştiler. 3-4 kere ulaşmayı denedim hangi hesap, kod gelmedi gibi gibi geçiştirdiler. Tamam 2300 liralık 25 liraya almış olduğumu biliyorum ama uğraştırmasınlar bari. Biz hesabın şifresini değiştik bize yazma deseler eyvallah ama uğraştırıyonuz.
Eğer bizden aldıysanız: Sorun yaşayan hesap bilgileri sitemizden değiştirilmiştir. Sitemizden doğru bilgilere erişebilirsiniz.

Merhaba, bu kullanıcı ismimizi taklit eden bir kullanıcıdır. Forumdan Taklitten dolayı banlanmıştır.

Eğer bizden aldıysanız: Sorun yaşayan hesap bilgileri sitemizden değiştirilmiştir. Sitemizden doğru bilgilere erişebilirsiniz.

Bu konuya değinmek isterim müşteri olarak. Sitede güncel kullanıcı adları ve şifreler oluyor yani güncelleniyor. Bunu ilk müşteriler göremiyor. Alım yaptıktan birkaç hafta sonra aldığım hesaplara giremiyordum rastgele bir bakayım dedikten sonra fark ettim. Bunu siteye duyuru bir şeklinde koysanız hesaplara ulaşılamadığında siteyi kontrol etmeleri açısından çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı