OpssGamerShop güvenilir mi?

Eniskruss

Femtopat
Katılım
19 Mart 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
OpssGamerShop - Üyenin Profili ve İlanları | İtemsatış böyle birisini buldum sizce güvenilir midir? Oyunlar çok ucuz. Yorumlara baktım, hepsi çok iyi diyor. İsmini biraz arattım. 1 tane Şikayetvar'da şikayeti var. Sitelere vs. baktım, çok fazla başarılı işlemi var ve çoğu alıcı olumlu yorumda bulunmuş. Sizce alınır mı? FIFA 17 almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başka bir site üzerinden 5 defa alışveriş yaptım hepsinden de memnun kaldım. 2 siparişim ile ilgili olan sıkıntıda da hemen dönüş yaptılar sorgusuz sualsiz.
 
Güvenilir ben Uncharted 4 Elden Ring ve Far Cry 3 aldım 3 haftaya yakın oldu herhalde hesaplar hala duruyor bir oyunu beğenmedim değiştirmek isteyince direk hesabı verdi yani alınır 25 TL'ye çok iyi fiyat hadi 1 ay sonra gitse desek gene iyi 3 ayda bitmeyecek oyun yoktur herhalde?
 
Bu hesapları önceden FIFA coin satan sitelerden çalıyorlardı. Benim hesap çalınmıştı. Biri sürekli oynuyordu. Save dosyası İspanyolca olmuştu. Sana da muhtemelen böyle bir hesap verecekler.
 
aynı isim ile farklı yerlerde satış yapıyor bende itemhesaptan fifa 17 aldım hesaplar kendi adlarına ve tüm diller mevcut oyunda offline olarak rahatça oynayabiliyorum şuana kadar bir sorun çıkmadı çıkarsa buraya yazarım yeni oyunlarda almayı düşünüyorum linki bu almak isteyen olursa
 

Yeni konular

Geri
Yukarı