Optic switch klavyeden normal switch klavyeye geçmek mantıklı mı?

Tamamdır hocam. Bekliyorum.
Hocam aralarındaki bir diğer fark montaj şekli. R75 çoğu klavyede olduğu gibi gasket mount kullanırken darmoshark top mount kullanıyor. İkisi arasındaki farkı açıklamam biraz uzun sürebilir. Şu anda çok vaktim yok maalesef ama siz arasındaki farkı merak ediyorsanız youtube dan videolara bakmanızı yada şu linkten bir okuyup göz atmanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan bir şey olursa tekrar sorun hocam siz. İşim bitince bakacağım hemen.

Anladım. İkisi aslında birbirlerine direkt üstünlük sağlamıyor sadece kişinin seçimine bağlı bir şey anladığım kadarıyla. Eğer sessiz olmasını istersek gasket mount ya da daha tok bir ses, bastığımızı iyi hissettiğimiz bir klavye istersek top mount montaj seçiyoruz değil mi? Yanlış anlamadıysam.

Evet hocam, genel olarak öyle. Yani arada çok keskin farklar yok.

Anladım hocam. Teşekkür ederim. Sanırım geriye Darmoshark markasını araştırmak kalıyor. Her şey için teşekkürler hocam.

@Yuiis Hocam kafama takılan bir şey takıldı. Darmoshark klavyede switch bilgisi yok sitede diğer klavyelerin switch bilgilerini yazmışlar. Manyetik mi yoksa geleneksel switch mi nasıl öğrenebilrim?

@Yuiis Hocam kafama takılan bir şey takıldı. Darmoshark klavyede switch bilgisi yok sitede diğer klavyelerin switch bilgilerini yazmışlar. Manyetik mi yoksa geleneksel switch mi nasıl öğrenebilrim?

Son düzenleme:
Manyetik olmadığını biliyorum da switchleri bu ikisinden biri.

Silver shark olan linear bir switch, yani hissiyatı red switchler gibi
White shark olan tactile switch, yani hissiyatı brown switchler gibi

Ben bu şekilde biliyorum ve switchleri de muhtemelen klavye renklerine göre vermişlerdir diye düşünüyorum. Yani renklerin birinde silver diğerinde white vardır bence ama öyle de olmayabilir. Siz iletişim kısmından wraithe bir sorun derim.

Manyetik switch klavye almak mı daha mantıklı yoksa şuanki gösterdiğim klavyeyi alırsam pişman olur muyum?

Manyetik switch klavye almak mı daha mantıklı yoksa şuanki gösterdiğim klavyeyi alırsam pişman olur muyum?
Mekanik klavyeden pişman olcağınızı sanmam. Manyetik switchlerin sağladığı özelliker iyi orası doğru da yani eksikliğini hissedeceğiniz şeyler değil. Bir de sizin bütçenizde ki manyetik switchler genelde %60-65 boyutlarındaki klavyeler. Bana yeterli diyorsanız fun60 pro alabilirsiniz.

manyetik switch tam olarak ne fayda sağlıyor çünkü wraith de indirimle beraber 2400-2500 e gelen klavye var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(11. dk dan başlayın)

Bu videodaki özelliklerin hepsi değil ama çoğu her manyetik switch klavyede vardır. Dediğim gibi fun60 öneririm, indirimlerle 1900 falan yapacak. Ayrıca madlions da alabilirsiniz tabi ama bana çok güven vermiyor. Onun yerine monsgeek daha bilinen bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…