Tamamdır hocam. Bekliyorum.Hocam aralarındaki temel fark r75 kablolu diğeri kablosuz. Bunun haricinde darmoshark hakkında bende çok yorum görmedim. Kısa bir araştırıp dönüş yaparım size.
Hocam aralarındaki bir diğer fark montaj şekli. R75 çoğu klavyede olduğu gibi gasket mount kullanırken darmoshark top mount kullanıyor. İkisi arasındaki farkı açıklamam biraz uzun sürebilir. Şu anda çok vaktim yok maalesef ama siz arasındaki farkı merak ediyorsanız youtube dan videolara bakmanızı yada şu linkten bir okuyup göz atmanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan bir şey olursa tekrar sorun hocam siz. İşim bitince bakacağım hemen.Tamamdır hocam. Bekliyorum.
Anladım. İkisi aslında birbirlerine direkt üstünlük sağlamıyor sadece kişinin seçimine bağlı bir şey anladığım kadarıyla. Eğer sessiz olmasını istersek gasket mount ya da daha tok bir ses, bastığımızı iyi hissettiğimiz bir klavye istersek top mount montaj seçiyoruz değil mi? Yanlış anlamadıysam.Hocam aralarındaki bir diğer fark montaj şekli. R75 çoğu klavyede olduğu gibi gasket mount kullanırken darmoshark top mount kullanıyor. İkisi arasındaki farkı açıklamam biraz uzun sürebilir. Şu anda çok vaktim yok maalesef ama siz arasındaki farkı merak ediyorsanız youtube dan videolara bakmanızı yada şu linkten bir okuyup göz atmanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan bir şey olursa tekrar sorun hocam siz. İşim bitince bakacağım hemen.
Everything You Need to Know About Gasket Mount Keyboards
In contrast to plate or tray mounts, A gasket mount keyboard employs rubber or silicone gaskets strategically positioned between the Printed Circuit Board (PCB) and the keyboard's case. The primary goal is to isolate the switches, offering users a distinct typing and gaming experience.redragonshop.com
Evet hocam, genel olarak öyle. Yani arada çok keskin farklar yok.Anladım. İkisi aslında birbirlerine direkt üstünlük sağlamıyor sadece kişinin seçimine bağlı bir şey anladığım kadarıyla. Eğer sessiz olmasını istersek gasket mount ya da daha tok bir ses, bastığımızı iyi hissettiğimiz bir klavye istersek top mount montaj seçiyoruz değil mi? Yanlış anlamadıysam.
Anladım hocam. Teşekkür ederim. Sanırım geriye Darmoshark markasını araştırmak kalıyor. Her şey için teşekkürler hocam.Evet hocam, genel olarak öyle. Yani arada çok keskin farklar yok.
@Yuiis Hocam kafama takılan bir şey takıldı. Darmoshark klavyede switch bilgisi yok sitede diğer klavyelerin switch bilgilerini yazmışlar. Manyetik mi yoksa geleneksel switch mi nasıl öğrenebilrim?Evet hocam, genel olarak öyle. Yani arada çok keskin farklar yok.
Manyetik olmadığını biliyorum da switchleri bu ikisinden biri.@Yuiis Hocam kafama takılan bir şey takıldı. Darmoshark klavyede switch bilgisi yok sitede diğer klavyelerin switch bilgilerini yazmışlar. Manyetik mi yoksa geleneksel switch mi nasıl öğrenebilrim?
Manyetik switch klavye almak mı daha mantıklı yoksa şuanki gösterdiğim klavyeyi alırsam pişman olur muyum?Manyetik olmadığını biliyorum da switchleri bu ikisinden biri.
Eki Görüntüle 2443525
Silver shark olan linear bir switch, yani hissiyatı red switchler gibi
White shark olan tactile switch, yani hissiyatı brown switchler gibi
Ben bu şekilde biliyorum ve switchleri de muhtemelen klavye renklerine göre vermişlerdir diye düşünüyorum. Yani renklerin birinde silver diğerinde white vardır bence ama öyle de olmayabilir. Siz iletişim kısmından wraithe bir sorun derim.
Mekanik klavyeden pişman olcağınızı sanmam. Manyetik switchlerin sağladığı özelliker iyi orası doğru da yani eksikliğini hissedeceğiniz şeyler değil. Bir de sizin bütçenizde ki manyetik switchler genelde %60-65 boyutlarındaki klavyeler. Bana yeterli diyorsanız fun60 pro alabilirsiniz.Manyetik switch klavye almak mı daha mantıklı yoksa şuanki gösterdiğim klavyeyi alırsam pişman olur muyum?
manyetik switch tam olarak ne fayda sağlıyor çünkü wraith de indirimle beraber 2400-2500 e gelen klavye var.Mekanik klavyeden pişman olcağınızı sanmam. Manyetik switchlerin sağladığı özelliker iyi orası doğru da yani eksikliğini hissedeceğiniz şeyler değil. Bir de sizin bütçenizde ki manyetik switchler genelde %60-65 boyutlarındaki klavyeler. Bana yeterli diyorsanız fun60 pro alabilirsiniz.
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
manyetik switch tam olarak ne fayda sağlıyor çünkü wraith de indirimle beraber 2400-2500 e gelen klavye var.
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com