Optic switch klavyeden normal switch klavyeye geçmek mantıklı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(11. dk dan başlayın)

Bu videodaki özelliklerin hepsi değil ama çoğu her manyetik switch klavyede vardır. Dediğim gibi fun60 öneririm, indirimlerle 1900 falan yapacak. Ayrıca madlions da alabilirsiniz tabi ama bana çok güven vermiyor. Onun yerine monsgeek daha bilinen bir marka.

Kafam çok karıştı :D

Kafam çok karıştı :D
Hocam bence manyetik lazımsa fun60 al geç derim. Mekanik istiyorsan da vgn v87 2100 falan yapacak casback ile. Onu tercih et derim tabi ama top87 hoşuna gittiyse içinde kalmasın onu al. Ben manyetik switchlerin ses ve hissiyatını çok sevmediğim için direkt kafadan silmiştim ama bazıları işte ses ve hissiyattan çok performansına önem verdiği için tercih ediyor.

Hocam bence manyetik lazımsa fun60 al geç derim. Mekanik istiyorsan da vgn v87 2100 falan yapacak casback ile. Onu tercih et derim tabi ama top87 hoşuna gittiyse içinde kalmasın onu al. Ben manyetik switchlerin ses ve hissiyatını çok sevmediğim için direkt kafadan silmiştim ama bazıları işte ses ve hissiyattan çok performansına önem verdiği için tercih ediyor.
Peki v87 ile v87 pro arasında ki fiyat farkına ne diyorsun :D

Peki v87 ile v87 pro arasında ki fiyat farkına ne diyorsun :D
Yani v87 pro nasıl desem biraz zevk ürünü :D
düz v87 ile arasındaki temel farklar switchleri ve bataryaları
düz olan 4000 mah
pro olan 8000 mah
Onun dışında işte biraz tasarımından dolayı zevke kaçıyor. Ayrıca pronun sesi gördüğüm en tok seslerden olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani v87 pro nasıl desem biraz zevk ürünü :D
düz v87 ile arasındaki temel farklar switchleri ve bataryaları
düz olan 4000 mah
pro olan 8000 mah
Onun dışında işte biraz tasarımından dolayı zevke kaçıyor. Ayrıca pronun sesi gördüğüm en tok seslerden olabilir.

Merak ettim. Sizde ne var hocam?

Merak ettim. Sizde ne var hocam?
Ben zamanında F75 almıştım temuda satılırken ama switch sesi bana biraz fazla geldiği için gateron milky switchler ile değiştirdim. Keycapleri de değiştiricem yakında. Yenilerini aldım, kargodalar şu an. Zevkime göre baştan tasarladım diyebiliriz. :D
İşte bu yüzden custom klavyeleri seviyorum.

Ben zamanında F75 almıştım temuda satılırken ama switch sesi bana biraz fazla geldiği için gateron milky switchler ile değiştirdim. Keycapleri de değiştiricem yakında. Yenilerini aldım, kargodalar şu an. Zevkime göre baştan tasarladım diyebiliriz. :D
İşte bu yüzden custom klavyeleri seviyorum.
O da güzelmiş :D Gece gece sizi yordum hakkınızı helal edin. V87 ile Top87 arasında biraz daha düşüneceğim. :D

Helal olsun hocam, ne demek. İstediğiniz zaman sorun yine, önemli değil.
Hocam merhaba f75, f87 , fun60, rk75, v87 bunlar arasında ne önerirsin? 60 pro ile ilgili biraz sorunlar okudum konularda da emin olamadım. Ayrıca yurt dışı vs daha farklı bir öneriniz varsa onlarda olabilir. Buradaki konularda hep aynı ürünler tavsiye edilip ctrl c+v yapılması güven vermedi. Switchleri, kasası, yazılım ve özellikle anakartı düşünerek ne önerirsiniz?

Hocam merhaba f75, f87 , fun60, rk75, v87 bunlar arasında ne önerirsin? 60 pro ile ilgili biraz sorunlar okudum konularda da emin olamadım. Ayrıca yurt dışı vs daha farklı bir öneriniz varsa onlarda olabilir
fun60 harici kalanlar birbirine yakın özelliklere sahip klavyeler hocam
f75 ve f87 zaten aynı marka
İkisi hakkında şunları söyleyebilirim yazılımları çok iyi değil. Yani ben driver kullanırken hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşayan çok fazla, o yüzden göz ardı edemeyiz.
Bunun harici rk75 harici diğerlerinde kablosuz özellik var, sizin için önemliyse göz önünde bulundurun.

v87 ye gelirsek fiyatına göre güzel ürün ama wraithin garanti konusu biraz tartışmalı. Servis konusunda sorun yaşayan da çok yaşamayan da çok. Yani biraz şans işi diyebilirim. O yüzden tkl klavye isteyenler için satıcısı "amazon" olan f87 modeller alınabilir. F75 i de çok uygun fiyatlı bulursan ikinci elden al derim ama fiyatı 2000 üstüne çıkıyorsa ikinci elden alma. Sıfırını amazon gibi güvenilir bir satıcıdan bulursan 2.3-2.4 e kadar çıkabilirsin.

Fun60 a gelirsek ne gibi sorunları var bilmiyorum çünkü görmedim. Mümkünse link paylaşabilirseniz bir göz atmak isterim. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi ürün olduğunu düşünüyorum.

Hocam merhaba f75, f87 , fun60, rk75, v87 bunlar arasında ne önerirsin? 60 pro ile ilgili biraz sorunlar okudum konularda da emin olamadım. Ayrıca yurt dışı vs daha farklı bir öneriniz varsa onlarda olabilir. Buradaki konularda hep aynı ürünler tavsiye edilip ctrl c+v yapılması güven vermedi. Switchleri, kasası, yazılım ve özellikle anakartı düşünerek ne önerirsiniz?
Yurt dışı siteleri olarak artık çok bir seçenek kalmadı gümrük sınırı yüzünden.
Bazı siteler yine faturada düşük gösterip gümrükten geçirebiliyor ama çoğu site yapmaz onu.
Benim tek bildiğim whatgeek vardı. Kendim oradan Kasım ayında bir klavye almıştım, o zaman halletmişlerdi ama şu an öyle mi hala bilmiyorum. Canlı desteğe sorup öğrenmek lazım. Ayrıca sattıkları modellerin çoğu artık yurt içinde de bulunabildiği için pek bir önemi kalmadı. Sadece oradan alırsan biraz daha uyguna geliyor ama garantisiz ürün oluyor. Üstüne biraz daha ekleyip garantili ürün almak daha mantıklı geliyor. Yine de bakmak istersen modellere bakabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı