A Allise Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Selam bugün bir OptiFine dosyası indirdim ama Java ile açamıyorum garip bir şekilde internert Explorer ile açılmaya çalışıyor. Birlikte aç dediğimde ise Java'yı bulamıyorum.
Selam bugün bir OptiFine dosyası indirdim ama Java ile açamıyorum garip bir şekilde internert Explorer ile açılmaya çalışıyor. Birlikte aç dediğimde ise Java'yı bulamıyorum.
Çözüm iKayraOnur 5 Ağustos 2023 Çok eskiden denediğim bir yol vardı, dener misiniz? Kod:Panoya kopyala cd/ cd C:\Users\(bilgisayardaki isminiz)\Desktop java -jar (optifinedosyasının adı).jar Optifine dosyasını masaüstüne atıp, bir CMD açıp önce "cd/" yazıp sonra alttaki kısımları kendinize göre değiştirip uygulayarak dener misiniz?
Çok eskiden denediğim bir yol vardı, dener misiniz? Kod:Panoya kopyala cd/ cd C:\Users\(bilgisayardaki isminiz)\Desktop java -jar (optifinedosyasının adı).jar Optifine dosyasını masaüstüne atıp, bir CMD açıp önce "cd/" yazıp sonra alttaki kısımları kendinize göre değiştirip uygulayarak dener misiniz?
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 4 Ağustos 2023 #2 Bilgisayarınıza Java indirin. Artı 0 Eksi
KS KS A Allise Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Fexed dedi: Bilgisayarınıza Java indirin. Genişletmek için tıkla... 2 defa sildim ve yeniden kurdum ama birlikte aç kısmında gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Fexed dedi: Bilgisayarınıza Java indirin. Genişletmek için tıkla... 2 defa sildim ve yeniden kurdum ama birlikte aç kısmında gözükmüyor.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 4 Ağustos 2023 #4 Allise dedi: 2 defa sildim ve yeniden kurdum ama birlikte aç kısmında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Orda gözükmüyorsa başka seçenek diye bi yer olur birlikte aç kısmında. Ordan Java'nın program dosyasından Java'yı seçmeyi dene. Artı 0 Eksi
Allise dedi: 2 defa sildim ve yeniden kurdum ama birlikte aç kısmında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Orda gözükmüyorsa başka seçenek diye bi yer olur birlikte aç kısmında. Ordan Java'nın program dosyasından Java'yı seçmeyi dene.
KS KS A Allise Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #5 Fexed dedi: Orada gözükmüyorsa başka seçenek diye bir yer olur birlikte aç kısmında. Oradan Java'nın program dosyasından Java'yı seçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Java'nın program dosyası nerede tam olarak acaba bulamıyorum da. Artı 0 Eksi
Fexed dedi: Orada gözükmüyorsa başka seçenek diye bir yer olur birlikte aç kısmında. Oradan Java'nın program dosyasından Java'yı seçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Java'nın program dosyası nerede tam olarak acaba bulamıyorum da.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 Birlikte aç kısmındaki bütün seçenekleri atar mısın? Allise dedi: Java'nın program dosyası nerede tam olarak acaba bulamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Program files içinde olması lazım. Artı 0 Eksi
Birlikte aç kısmındaki bütün seçenekleri atar mısın? Allise dedi: Java'nın program dosyası nerede tam olarak acaba bulamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Program files içinde olması lazım.
KS KS A Allise Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 Zinederon dedi: Birlikte aç kısmındaki bütün seçenekleri atar mısın? Program files içinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Birlikte aç kısmındaki bütün seçenekleri atar mısın? Program files içinde olması lazım. Genişletmek için tıkla...
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #8 OpenJDK dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS A Allise Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #9 Zinederon dedi: OpenJDK dener misiniz? Genişletmek için tıkla... CMD gibi bir panel açıldı ve hemen kapandı yine olmadı. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: OpenJDK dener misiniz? Genişletmek için tıkla... CMD gibi bir panel açıldı ve hemen kapandı yine olmadı.
Fexed Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 415 Çözümler 10 5 Ağustos 2023 #10 Allise dedi: Eki Görüntüle 1889299 Genişletmek için tıkla... En aşağının da ekran görüntüsünü atar mısın? Artı 0 Eksi
Allise dedi: Eki Görüntüle 1889299 Genişletmek için tıkla... En aşağının da ekran görüntüsünü atar mısın?