Optik mouse için mouse pad önerisi

omeerbatmaz

Decapat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
91
Makaleler
1
Gamepower bane optik mouse kullanıyorum. Bir çok mouse pad denedim ama neredeyse tüm mouse padlerde mousem stabil çalışmadı. Bazıları güzel çalışıyordu ama mesela arkamda adam var fareyi hızlıca çevirince algılayamıyor ve 30° anca dönüyor. 400-600 DPI arası ve FPS oyuncusuyum. Mouse pad önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
...ama mesela arkamda adam var fareyi hızlıca çevirince algılayamıyor ve 30° anca dönüyor.
Bu farenin IPS (Inch per Second) değeri ile ilgili. Yanlışım yok ise 30 IPS değerine sahip. Yani saniyede 30 inç veya 76.2 cm hareket edebilir. Mantıken çeyrek saniye gibi ani hareketlerde de bu sınır 7.5 inç veya 19.05 cm'dir. Ani hareketlerinizde de algılamaması normal kısacası. Yeni fare alamazsanız ani hareketlerinizi yavaşlatmaya çalışın.
 
Bu farenin IPS (ınch per second) değeri ile ilgili. Yanlışım yok ise 30 IPS değerine sahip. Yani saniyede 30 inç veya 76.2 cm hareket edebilir. Mantıken çeyrek saniye gibi ani hareketlerde de bu sınır 7.5 inç veya 19.05 Cm'dir. Ani hareketlerinizde de algılamaması normal kısacası. Yeni fare alamazsanız ani hareketlerinizi yavaşlatmaya çalışın.

Örneğin bu 400 IPS, sonra neden Gamepower almayın diyorsunuz diyorlar. LOGITECH G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
G102 ile eşantiyon mouse pad kullanıyorum. Gayet smooth ve istediğim gibi ilerliyor.
Yani optik sensör ile değil de, mouse ile alakalı bir durum olabilir.
Uygun fiyatlı bu ürün var.
Ben de Rival 110 ile QP mouse pad kullanıyorum fazlasıyla memnunum, ben de öneriyorum :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı