Gelecege donuk diyorsanız AM5 alın. Bence en düşük 7600x almalısınız önerim 7700 olur. Anakartı da orta seviye birsey alin giris seviyesi almayin.Merhaba,
2K çözürlükte ileriye dönük oyun için bir sistem almak istiyorum.
OPTIMA-4070TISUPER, linkteki bilgisayari anakarti ASUS Prime B760M-K 8000MHz (OC) DDR5 soket 1700 M.2 HDMI mATX anakart ile güncelleyip, mevcut olan RAM'i 2x16 ya yükseltirsem 55.433 TL'ye geliyor.
Bu sistem yukarıdaki değişikliklerle alınır mı?
Daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Ekran kartı NVIDIA tercih etmek istiyorum. Fakat işlemcide AMD tercih etsem daha mı mantıklı olur?
AMD alternatiflerinde R5 7500F kullanılıyor. 4070 Ti super de darboğaz yapar mı?
Teşekkürler.
Merhaba,
2K çözürlükte ileriye dönük oyun için bir sistem almak istiyorum.
OPTIMA-4070TISUPER, linkteki bilgisayari anakarti ASUS Prime B760M-K 8000MHz (OC) DDR5 soket 1700 M.2 HDMI mATX anakart ile güncelleyip, mevcut olan RAM'i 2x16 ya yükseltirsem 55.433 TL'ye geliyor.
Bu sistem yukarıdaki değişikliklerle alınır mı?
Daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Ekran kartı NVIDIA tercih etmek istiyorum. Fakat işlemcide AMD tercih etsem daha mı mantıklı olur?
AMD alternatiflerinde R5 7500F kullanılıyor. 4070 Ti super de darboğaz yapar mı?
Teşekkürler.
Merhaba, bütçem 55k , değecek bir güncelleme olursa +5k daha ekleyebilirim.Toplam MAX bütçen nedir?
Merhaba, bütçem 55k, değecek bir güncelleme olursa +5k daha ekleyebilirim.
Merhaba, bütçem 55k , değecek bir güncelleme olursa +5k daha ekleyebilirim.
Merhaba, ekran kartında MSI ventus yerine aşağıdaki Galax lı ekran kartı seçmek daha mantıklı olmaz mı?Sisteme 32 GB RAM ve işlemci soğutusu ekledim ve tam bütçene denk geliyor ürünü sepete eklediğinde yapılan değişiklikleri görebilirsin.
CARNAGE-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER Ventus 2X OC 16GB / 16GB RAM / 1TB SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-4070TISUPER oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Merhaba, kendim toplamakla uğraşmamak ve birazda ucuza gelir düşüncesiyle hazır sistem tercih ettim.Hazır sistem şart mı?
Merhaba, kendim toplamakla uğraşmamak ve biraz da ucuza gelir düşüncesiyle hazır sistem tercih ettim.
Ama yukarıdaki parçalardan bariz daha kaliteli aynı ya da benzer fiyatlara toplanabiliyorsa kararım değişebilir.
Merhaba, ekran kartında MSI Ventus yerine aşağıdaki Galax'lı ekran kartı seçmek daha mantıklı olmaz mı?
Merhaba, kendim toplamakla uğraşmamak ve biraz da ucuza gelir düşüncesiyle hazır sistem tercih ettim.
Ama yukarıdaki parçalardan bariz daha kaliteli aynı ya da benzer fiyatlara toplanabiliyorsa kararım değişebilir.