Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Hocam helal olsun gerçekten. Nasıl bir savunmadır bu. Kaç tane kişiye karşı tek başınıza helal olsun cidden.

Hocam helal olsun gerçekten. Nasıl bir savunmadır bu. Kaç tane kişiye karşı tek başınıza helal olsun cidden.

Bu kadar savunma yapacağına icraatini hakkıyla gösterseydi burada tartışan bizler çenemizi kapatıp susardık ama olmayınca olmuyor

Bu kadar savunma yapacağına icraatını hakkıyla gösterseydi burada tartışan bizler çenemizi kapatıp susardık ama olmayınca olmuyor
Demek ki seninle ayrı dünyaların insanıyız. Daha uygun bir saatte anlaşamadık. Sen gece hayatını yaşıyorsun, biz geceleri uyuyoruz.

Demek ki seninle ayrı dünyaların insanıyız. Daha uygun bir saatte anlaşamadık. Sen gece hayatını yaşıyorsun, biz geceleri uyuyoruz.

İşteyim hocam işte Allah Allah. Hem ben gece mi dedim ben önceki konuşmamız saat 8'deydi ve siz 1-2 saat sürüyor deseniz saat 10'da biterdi işiniz. 12'den sonrası gecedir.

Arkadaşın etrafını böyle sardık.

Dosya Ekleri

• imgcache0.3049213.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…