"Gelişmiş başlangıç" ile bilgisayarınızı başlatın. Yani güvenli mod, ağda güvenli mod seçenekleri olan kısmı gelin. Windows 7 kullanıcıları F8 ile buraya gelebilmekteydi. Ardından "Düşük çözünürlüklü videoyu (640x480) etkinleştir"i seçip bu şekilde oturmu açman oradan ideal çözünürlüğü seçip kaydetmen tekrardan normal oalrak bilgisayarını açman.
"Gelişmiş başlangıç" ile bilgisayarınızı başlatın. Yani güvenli mod, ağda güvenli mod seçenekleri olan kısmı gelin. Windows 7 kullanıcıları F8 ile buraya gelebilmekteydi. Ardından "Düşük çözünürlüklü videoyu (640x480) etkinleştir"i seçip bu şekilde oturmu açman oradan ideal çözünürlüğü seçip kaydetmen tekrardan normal oalrak bilgisayarını açman.
Dediklerinin Hepsini yaptım ama Yine aynı hatayı veriyor başka monitor taktım hayla hata veriyor
Not: şuan monitor acık ama ekran kartı yok yazıyor dxdiag ta ekran kartını tanıttığımda hata geliyor
hayır ekran çözürnülüğünü yükselttim ve hata geldi anca güvenli modden aygıt yöneticisine girip ekran kartını kaldırınca acılıyor ama bilgisayar cok kasıyor
Ekran çözünürlüğü ve frekansını düşürün halen düzelmezse de en sağlam önerim 8.1'e geçmenizdir. Hem performans sorununuz düzelir hem ekran ayarları düzelir. Sistemsel bir bozukluktan dolayı bu sorunu yaşıyorsunuz. Donanımsal bir durum yok.
Ekran çözünürlüğünü adım adım yükseltmeyi deneyin, son çözünürlük haricinde hata verdiği bir çözünürlük var mı öğrenmiş oluruz ve yukarıda denildiği gibi frekansı düşürün 60 hertz yapın.