Optimum nutrition ZMA nereden alınabilir?

Onur89

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bahsettiğim ürünü neredeyse her yere baktim ama güpgüzel ülkemiz ve devletimiz sağ olsun hiçbir yerde yok, bir tek iherb'de var o da yine sağ olsunlar siparişleri durdurmușlar (durduruldu deniyor sitede de öyle yaziyor ama sadeve sivi ürünler için olduğunu diyen de var, hangisi dogrudur anlamadim, bunlari versem gelir mi ya da verebilir miyim?). Onun dişinda bazi sitelerde absürt shipping fiyatlarina var sanirsam o kadar, yaptığımiz iki spor hevesimiz var onunda icine ediyorlar gercekten, her neyse ben yine konu açip sorayim dedim, bildiğiniz yurt disindan da olur alabilecegimiz bir yer var midir? Bir ürün daha bırakacağım o da ayni şekilde neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burdakiler işini görmez mi hocam?

Merhaba arkadaşlar bahsettiğim ürünü neredeyse her yere baktim ama güpgüzel ülkemiz ve devletimiz sağ olsun hiçbir yerde yok, bir tek ıherb'de var o da yine sağ olsunlar siparişleri durdurmușlar (durduruldu deniyor sitede de öyle yaziyor ama sadeve sivi ürünler için olduğunu diyen de var, hangisi dogrudur anlamadim, bunlari versem gelir mi ya da verebilir miyim?). Onun dişinda bazi sitelerde absürt shipping fiyatlarina var sanirsam o kadar, yaptığımiz iki spor hevesimiz var onunda icine ediyorlar gercekten, her neyse ben yine konu açip sorayim dedim, bildiğiniz yurt disindan da olur alabilecegimiz bir yer var midir? Bir ürün daha bırakacağım o da ayni şekilde neredeyse.

Kankam gerçekten bir farkı varsa bilmiyorumda diğer firmaların ZMA'sından ne farkı var? Abartı bir fark olduğunu düşünmüyorum.

arkadaşlar bizim ürünleride kullandim ve baktim ki bütçem yetiyor ve de güvendigim kullanmak istedigim bir marka bu sefer farklilik olsun diye almak istiyorum bu yani sadece, yoksa tr ürünlerinden çok bir farki yok tek farki magnezyum ve cinko formlari farkli sizde bakabilirsiniz isterseniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı