Optix G242 alınır mı?

Bütçe
2500

gmaschine

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu modelin VA panal olanını kullandım rezalet görüntü veriyordu.
Yine de forumda öneren arkadaşlar görüyorum bir sorun yaşamazsınız iki seçenek arasında kalırsanız tercihiniz MSI olmasın bence.

Teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi.
Bu modelin VA panal olanını kullandım rezalet görüntü veriyordu.
Yine de forumda öneren arkadaşlar görüyorum bir sorun yaşamazsınız iki seçenek arasında kalırsanız tercihiniz MSI olmasın bence.

Hocam bir sorum olacaktı.
Ben genel olarak 60FPS alabileceğim oyunlardan (Series S ve RTX 3050'li laptopta kullanacağım.)
Hikayeli oyunlar oynayacağım ve yazılım ile uğraşacağım. Bu sebeplerle pivot özellikli ips panel+75Hz bir monitör bana yetecek diye düşünüyorum.
Genelde Samsung'lar sorunlu diye önerilmiyor ancak bu model hakkında bir fikriniz var mı?
Konu açınca pek cevap alamıyorum bu sebeple size sormak istedim sizi bulmuşken :)

Son düzenleme:
Bu ürün alınır mı? MSI 23.8 OPTIX G242 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar.

Sorun sıkıntısız bir model almak istiyorum.
Diğer bir seçenek de şu model:

İkisi de riskli modellerse mecbur bütçeyi arttırıp LG UltraGear 24GN modellerine yöneleceğim.
Normalde g241 indirimi kovalıyordum. G242'yi indirimde görünce neredeyse alacaktım. Amd için freeaync özelliği yokmuş o yüzden vazgeçtim. G241 yakın zamanda indirime girmezse ben de sizin gibi lg modele yöneleceğim.

Daha 1 hafta oldu alalı. Sıkıntısız bir ürün geldi ölü piksel ghosting vs. yok. Memnunum ama şans işi tabii. 2400'e almıştım geçen hafta çok bekletmemende fayda var.

Daha 1 hafta oldu alalı. Sıkıntısız bir ürün geldi ölü piksel ghosting vs. yok. Memnunum ama şans işi tabii. 2400'e almıştım geçen hafta çok bekletmemende fayda var.

Sağ olun hocam.
HDMI 2.0 girişi+AMD FreeSync olan bir ürün almaya karar kıldım.
Lg veya

almayı düşünüyorum şimdilik. İtopya da karne indirimlerinde indirim olmazsa ikisinden birini alacağım direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı