OPTIX MAG27C vs OPTIX MAG271C

Mramonra

Decapat
Dün RX590 ekran kartı almaya karar verdim. Tabii ki buna uygun bir monitör almam lazım (Freesync.) FPS oyuncusuyum ama genel olarak her tarz oyunu oynarım araştırma yaptım TN panellerin VA panellere göre performanssız olduğunu öğrendim. Şimdi ise iki monitor arasındayım. Optix MAG27C vs MAG271C. Aynı fiyattalar neredeyse. Sizce hangisini seçmeliyim? Neden?

Dün RX590 ekran kartı almaya karar verdim. Tabii ki buna uygun bir monitör almam lazım (Freesync.) FPS oyuncusuyum ama genel olarak her tarz oyunu oynarım araştırma yaptım TN panellerin VA panellere göre performanssız olduğunu öğrendim. Şimdi ise iki monitor arasındayım. Optix MAG27C vs MAG271C. Aynı fiyattalar neredeyse. Sizce hangisini seçmeliyim? Neden?
Benim bildiğim aralarında 2 fark var. Birisi MAG271 biraz daha parlak ve 2 HDMI, 1 DP girişi var, MAG27C 1 HMDI, 1 DP, 1DVI var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı