Çözüldü Optix MPG27CQ2 kalitesiz görüntü veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ediznk1

Attopat
Daha fazla  
Merhaba.
Kullandığım monitör MSI Optix MPG27CQ2 27" 2K VA panel ekran kartım ise AMD RX 6600 XT.

Sorunum ise şu ekran çözünürlüğüm 2560x1440 ekran kartı sürücülerim güncel, monitör sürücülerim güncel, ayarlarım gayet yerinde default ayarlar ayrıca hem monitörden hem de AMD yazılımından ayarlar denedim.

Ayrı ayrı hem HDMI hem de DP girişlerini denememe rağmen ekran nasıl söylesem saçma bir şekilde HD değil asla. Netflix'ten veya YouTube'dan bir video açtığımda bilgisayar ekranı resimler yazıların kenarları genel olarak monitörüm 480p ve 720p gibi çok kalitesiz görünüyor. Bunun nedenini 2 gündür arıyorum ama bir sonuca veya bir düzeltmeye varamadım. Önerileriniz nedir?

Son düzenleme:
Çözüm
Anladığım kadarıyla sadece Chrome üzerinde böyle bir sorun yaşıyorsunuz?

Çok garip ama AMD'nin adrelanini yani son sürümünü bilgisayarımdan sildim ve tekrar yükledim sorunum düzeldi yine de çok teşekkür ederim cevaplarınız için iyi günler dilerim.

Ekran kartına taktığından emin misin?

Anladığım kadarıyla sadece Chrome üzerinde böyle bir sorun yaşıyorsunuz?

Çok garip ama AMD'nin adrelanini yani son sürümünü bilgisayarımdan sildim ve tekrar yükledim sorunum düzeldi yine de çok teşekkür ederim cevaplarınız için iyi günler dilerim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…