Oracle Cloud 24 GB RAM 4 çekirdek sınırsız ücretsiz makine güvenilir mi?

Oracle, güvenilir bir şirket. Java da bu firmaya ait. Deneyen var mı? Herhangi bir problem yaşadınız mı? Neden firma böyle bir makineyi sınırsız veriyor?

Kafasına göre makineyi siliyorlar aman dikkat et yedek al sildikden sonra da datayı da vermiyorlar püf oluyor gidiyor.

Oracle çok profesyonel düzeyde bir şirket olduğu için girişim tarzı projelerinizde kullanmanızı önermem. Free tier içerisinde proje geliştirip, sonrasında fiyat pahalılığından dolayı başka bir sunucuya taşıdığınızda çok uğraştırır sizi.

Kafasına göre makineyi siliyorlar aman dikkat et yedek al. Sildikten sonra datayı da vermiyorlar püf oluyor gidiyor.
Seninkini öyle mi yaptılar? Detay belirtir misin? Makineyi ne kadar süre kullandın?
24 GB RAM veriyorlar. Performans testi de uyguladım, gayet başarılı. Bu makine kullanılmaz mı?

Ben makinede web sitesi, Minecraft sunucusu ve Discord bot yönetmeyi düşünüyorum. Belki kalan alanla da modlu Minecraft kurarım. Bu şekilde kullanımı tavsiye eder misin?

Ayrıca taşıma derken nasıl uğraştırır? Ben yedekleme yapıyorum.

10 gün kullandım MC sunucu için sonra yok oldu hesap. Desteğe yazıyorum neden kapatıldı sistem kapatmış deyip destek chatını kapatıyorlar hiçbir cevap vermiyorlar sistem kapatmışdan başka.

Kullanabilirsin webhost, MC sunucu vb için fakat çoklu sunucu kuracaksan pterodactyl kullanmanı öneririm webpanelden çok çok kolay oluyor yönetmesi.

Taşıma olayında işini biliyorsan gram zorlamaz seni.

Fiyatı nasıl? Deneme sürümündeki makine mi bu? Eğer deneme sürümüyse, bahsettiğiniz projeleri başka bir sunucuya taşırken sorunlar oluşabileceğini unutmayın. Oracle'yi pek hayırla anan yok bu piyasada.

Oracle, güvenilir bir şirket. Java da bu firmaya ait. Deneyen var mı? Herhangi bir problem yaşadınız mı? Neden firma böyle bir makineyi sınırsız veriyor?
Hocam siz hangi kartla açtınız, bende ödeme sayfasından sonra (ödeme başarılı diyor)
"İşlem gerçekleştirilirken hata oluştu" yazısı geliyor. Ne yapabilirim? Hesap hareketlerini baktım çekilen para "Hata" yazarak anında iade edilmiş.

Ben banka kartıyla yaptım, kredi kartı kullanmadım. Sanırsam 3D Secure olmaması gerekiyordu. Parayı çekip iade ediyor ise başarıyla çalışmış ama başka bir problem oluşmuş.

Hangi kartı kullanıyorsun? Kartta yeterli para var mı?

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.
Ben karşılaştım. Bana 250 euro kredi verdiler. Ben bu krediyi kullanmadım, 24 GB RAM'li makineyi aldım. Daha 1 hafta olmadan kapattılar. Deneme süresi bile dolmamıştı. Yaptığım şey web ve Minecraft sunucusu kurmaktı. Ekip çok hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…