Oracle Cloud 24 GB RAM 4 çekirdek sınırsız ücretsiz makine güvenilir mi?

Sunucuların özellikler çok kısıtlı. Mining yapıyor olarak algılamış olabilirler. Ben web sitesi host ediyorum sadece.

Kartta para var hocam. Olmasa zaten çekmez. Hesap hareketlerinde iade kısmında bir hata kodu yazıyor. "HATA 1806" gibisi. Hata kodunu yazarak iade etmişler. Karttan para çekince ödeme bilgisi kısmı sayfada yeşil tik oluyor. Ardından "ücretsiz üyeliği başlat" deyince söylediğim hatayı veriyor.

Tekrar deneyip hatayı tam at. Ayrıca banka ile de görüşmeyi deneyebilirsin.

Güvenilir. Ben aylar önce buradan openvpn kurmak için verdikleri 1 aylık krediyle ücretsiz makine kiralamıştım. 3 4 Ay geçmesine rağmen vpn sunucum hala çalışıyor sanırım beni unuttular

Minecraft sunucularında sıkıntı çıkarıyor galiba. Eski hesabımda Discord bot ve web site barındırıyorum 1 yıldır sorun yok ama MC sunucu açtığım hesablar direk kapanıyor 10-15 gün sonra.

Güvenilir. Ben aylar önce buradan openvpn kurmak için verdikleri 1 aylık krediyle ücretsiz makine kiralamıştım. 3 4 Ay geçmesine rağmen vpn sunucum hala çalışıyor sanırım beni unuttular
Verilen kredi başka, bir de onun dışında sürekli ücretsiz verdikleri sunucu hizmeti var. Muhtemelen siz onu kullanıyorsunuz.

Siz kullanabiliyor musunuz ki? Bana makine bile kurdurtmuyordu. Sıkıntılı sistemleri ve siteleri var ayrıca çok karmaşık. Hangisi paralı hangisi ücretsiz anlayamıyorum bir türlü. Zaten kurmayı başaramadım hatalar verip duruyor.

Aylardır Foundry VTT için kullanıyorum, sorunsuz. Local backup da alıyorum Resilio Sync ile.

Bu doğru, kurmak için biraz araştırman gerekiyor. Örneğin bazı lokasyonlarda kurulum yapamıyorsun. Çünkü yer yok. Uygun alan bulman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…