Oracle Free Server kullanmak mantıklı mı?

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhaba. Oracle'ın ömür boyu VPS verdiğini gördüm. Sunucuya kendi kendine barındırılabilen bazı uygulamaları ve Minecraft sunucusu gibi şeyleri kurmayı düşünüyorum. (3-4 kişilik, çok değil.) Ücretsiz bir sunucunun 4 çekirdekli ARM işlemci, 24 GB RAM gibi seçenekleri vermesi garip geldi. Acaba kullanılır mı?

Hocam, şu anda kendi bilgisayarımdan açtığım sunucuyu kullanıyorum. Free Aternos'tan vs. iyi çalışıyor hâliyle. Ancak ben bunu iyi bir sunucu üzerinde denemek istiyorum. Ayrıca Minecraft dışında şeyler de kuracağım.

Nerede acaba? Link atar mısınız?

Biraz araştırma yapmak istiyorum. Ne gibi şeyler için kullanacaksınız?

Şöyle ücretsiz sunucu hizmetleri buldum.
Kaynak: 10 Best Free Website Hosting Services to Consider in 2022

Ayrıca hepsi olmasa da aralarında güzel olabilecek bazı sunucu hizmetlerinin listelendiği yazılar:

Not: Bazıları aynı sunucu hizmetlerinden bahsedebilir ve bahsediyor da.

Ve sizden ricam, Adguard Home'u bir sunucuyla kalıcı olarak açık tutabilmeyi (ve mümkünse evimdeki yerel ağdaki reklamları filtrelemeyi) yapabilirseniz, bunun nasıl olduğunu bana anlatınız veya Rehber olarak hazırlayabilir misiniz? Elbette sizi rahatsız etmek istemem.

Çok teşekkürler araştırmanız için. Şimdi biraz baktım sabah ise detaylı inceleyeceğim. Adguard konusunda dediğiniz gibi rehber hazırlayabilirim. Sunucu seçimi yapıp test etmeye başlayacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…