Oracle Free Server kullanmak mantıklı mı?

Şöyle ücretsiz sunucu hizmetleri buldum.Eki Görüntüle 1369849Eki Görüntüle 1369850Eki Görüntüle 1369851
Kaynak: 10 Best Free Website Hosting Services to Consider in 2022

Ayrıca hepsi olmasa da aralarında güzel olabilecek bazı sunucu hizmetlerinin listelendiği yazılar:

Not: Bazıları aynı sunucu hizmetlerinden bahsedebilir ve bahsediyor da.

Ve sizden ricam, Adguard Home'u bir sunucuyla kalıcı olarak açık tutabilmeyi (ve mümkünse evimdeki yerel ağdaki reklamları filtrelemeyi) yapabilirseniz, bunun nasıl olduğunu bana anlatınız veya Rehber olarak hazırlayabilir misiniz? Elbette sizi rahatsız etmek istemem.
Attığınızdakilerin Google harici gerçekten kötü, yani bir 1,5$’a 512MB RAM’li VPS alsanız daha iyidir. Google da yine Oracle gibi kredi kartı doğrulaması istiyor.

Attığınızdakilerin Google harici gerçekten kötü, yani bir 1,5$’a 512MB RAM’li VPS alsanız daha iyidir. Google da yine Oracle gibi kredi kartı doğrulaması istiyor.
Doğrudur. Zaten ben de belirtmiştim. Koca listeyi aralarında 1-2 tanesi için atmıştım ki onlar da çok güzel olmayabilir.

Hocam, şu anda kendi bilgisayarımdan açtığım sunucuyu kullanıyorum. Free Aternos'tan vs. iyi çalışıyor hâliyle. Ancak ben bunu iyi bir sunucu üzerinde denemek istiyorum. Ayrıca Minecraft dışında şeyler de kuracağım.

Ben de bir türlü yeni sürümlerde Hamachi'yi başaramadım ne yaparsam yapayım arkadaşım katılamadı.

Evet ama online sunucuların verdikleri RAM'lar çok az oluyor ve takılmalar geç yüklenmeler oluyor ben kendim açtığımda 16 GB RAM veriyorum tertemiz çalışıyor
Sunucuyu zaten kendi bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Sadece, dediğim yazılımları kullanarak port açmakla uğraşmıyorsunuz. Sunucuyu ngrok falan kurmuyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı