Oracle Free tier ile neler yapılabilir?

Alcheinz

Hectopat
Daha fazla  
Oracle'ın ömür boyu ücretsiz (bildiğim kadarıyla) VPS hizmetini kullanarak neler yapabilirim? Kendim biraz araştırdım anladığım kadarıyla VPN kurabiliyorum kendime özel.

Kendi kişisel bilgisayarımda Windows 11 Home kullanıyorum fakat araştırmalarıma göre bu VPS serverlara bağlanmak için uzak masaüstü bağlantısı kurmam gerekiyor (W11 Home sürümünde uzak masaüstü bağlantısı yok) bu durumu nasıl çözebilirim?

Windows olarak seçim yaparsam o kadar yüksek internet hızı ile normal şahsi bilgisayarımda yaptığım her şeyi yapabilir miyim?
Kişisel açıdan fayda sağlayacak ne şekilde kullanabilirim?

Biraz geç bir yanıt olacak belki ama ben 1 tane Ubuntu 20.04 xrdp sunucusu deployladım.
Bir tane sunucuya Ubuntu üzerinde ghost cms kurdum, kişisel blog projemi oradan yürüteceğim, isterseniz cloudpanel kurup üzerine WordPress de kurabilirsiniz ama ben Ghost'u denemek istedim.

Bir sunucuya outline VPN kurdum bir başka sunucuya da nextcloud kurup kendi şahsi Cloud'umu oluşturdum.

@Eryeoe merhaba, Oracle Free tier hesabı açtığınızı varsayıp buradan bir şey sormak istiyorum. Oracle Free tier hesabı kurmaya çalışırken her defasında "error processing transaction" hatası alıyorum. Nereden baksanız 4-5 kredi kartı/banka kartı kombinasyonuyla denedim. Parayı çekiyor ama olmuyor. Süreç hakkında yardımcı olabilir misiniz, 1-2 soru sormak istiyorum.

@Eryeoe merhaba, Oracle Free tier hesabı açtığınızı varsayıp buradan bir şey sormak istiyorum. Oracle Free tier hesabı kurmaya çalışırken her defasında "error processing transaction" hatası alıyorum. Nereden baksanız 4-5 kredi kartı/banka kartı kombinasyonuyla denedim. Parayı çekiyor ama olmuyor. Süreç hakkında yardımcı olabilir misiniz, 1-2 soru sormak istiyorum.

Merhaba hocam, benim ilk denememde ödemeyi çekmiş bahsettiğiniz sorun yaşanmamış ama hesap yine de onaylanmamıştı. Sonradan IP adresimi değiştirip çerezleri silip farklı bir kredi kartıyla tekrar başvurdum ve 1 hafta sonra onay almıştı. Belirttiğiniz sorunu ben yaşamadım ama yaşayan birinin videosunu buldum, belki yardımı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı