K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Ağustos 2020 #1 Oracle VM programını indirip kurdum. Kurduğumda Chrome daha yavaş gibi geldi. Daha işletim sistemi kurmadım VM'ye. Psikolojik mi yoksa yavaşlatır mı?
Oracle VM programını indirip kurdum. Kurduğumda Chrome daha yavaş gibi geldi. Daha işletim sistemi kurmadım VM'ye. Psikolojik mi yoksa yavaşlatır mı?
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #2 KlesS dedi: Oracle VM programını indirip kurdum. Kurduğumda Chrome daha yavaş gibi geldi. Daha işletim sistemi kurmadım VM'ye. Psikolojik mi yoksa yavaşlatır mı? Genişletmek için tıkla... Arkada açık mı? Artı 0 Eksi
KlesS dedi: Oracle VM programını indirip kurdum. Kurduğumda Chrome daha yavaş gibi geldi. Daha işletim sistemi kurmadım VM'ye. Psikolojik mi yoksa yavaşlatır mı? Genişletmek için tıkla... Arkada açık mı?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 21 Ağustos 2020 #3 VirtualBox mu demek istiyorsunuz? Üzerinde sanal makine çalıştırmadığınız sürece sisteme etkisi olmaz. Artı 0 Eksi
VirtualBox mu demek istiyorsunuz? Üzerinde sanal makine çalıştırmadığınız sürece sisteme etkisi olmaz.
KS KS K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Ağustos 2020 #4 C:\kerem dedi: Arkada açık mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Daha sistem kurmadım ama 2-3 videoda donma ve ERR_Name_changed diye hatalar aldım. Artı 0 Eksi
C:\kerem dedi: Arkada açık mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Daha sistem kurmadım ama 2-3 videoda donma ve ERR_Name_changed diye hatalar aldım.