1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 14 Mayıs 2020 #21 İnsanlarımız "pahalı ve yabancı = havalı" kafasında oldukları için onları tercih ediyorlar. Bence Negro daha güzel. Torku'nun da benzer bisküvisi var fakat onun tadı pek de iyi değil. Çokokrem'den ise çok şeker tadı geliyor. Torku Banada ve Fiskobirlik daha güzeller.
İnsanlarımız "pahalı ve yabancı = havalı" kafasında oldukları için onları tercih ediyorlar. Bence Negro daha güzel. Torku'nun da benzer bisküvisi var fakat onun tadı pek de iyi değil. Çokokrem'den ise çok şeker tadı geliyor. Torku Banada ve Fiskobirlik daha güzeller.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #22 Abur cuburun ayrımını yapmam ben. Hangisi varsa o.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #23 Negro açık ara daha güzeldir Nutella'ya da laf etme, pahalı olsa da piyasanın kralı
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 14 Mayıs 2020 #24 Jira dedi: Negro açık ara öndedir nutella ya da laf etme, pahalı olsa da piyasanın kralı . Genişletmek için tıkla... Nutella bana çok şekerli geliyor, torku banada açık ara nutellayı tokatlıyor .
Jira dedi: Negro açık ara öndedir nutella ya da laf etme, pahalı olsa da piyasanın kralı . Genişletmek için tıkla... Nutella bana çok şekerli geliyor, torku banada açık ara nutellayı tokatlıyor .
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Mayıs 2020 #25 @Moltreach Ara sıra Torku da alıyorum ama sanki hep bir şeyler eksikmiş gibi geliyor yerken
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 14 Mayıs 2020 #26 Jira dedi: @Moltreach ara sıra torku da alıyorum ama sanki hep bir şeyler eksikmiş gibi geliyor yerken . Genişletmek için tıkla... Pançar şekerinin tadı farklı ondandır belki, bir de palm yağı da yok o da hissettiriyor kendini.
Jira dedi: @Moltreach ara sıra torku da alıyorum ama sanki hep bir şeyler eksikmiş gibi geliyor yerken . Genişletmek için tıkla... Pançar şekerinin tadı farklı ondandır belki, bir de palm yağı da yok o da hissettiriyor kendini.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 14 Mayıs 2020 #27 Ben Oreo sevmiyorum, tadı hoşuma gitmiyor. Negro severim ama, çikolata ve bisküvisinin tadı yerinde. Başkası Negro sevmez, Oreo sever. Başkası ikisini de sever, ikisini de sevmez. Herkesin damak tadı farklı. Bir de sürü psikolojisine sahip olanlar var tabi. "Herkes Oreo seviyor, bak yabancılar falan da yiyor, e seveyim bari" kafasındakiler
Ben Oreo sevmiyorum, tadı hoşuma gitmiyor. Negro severim ama, çikolata ve bisküvisinin tadı yerinde. Başkası Negro sevmez, Oreo sever. Başkası ikisini de sever, ikisini de sevmez. Herkesin damak tadı farklı. Bir de sürü psikolojisine sahip olanlar var tabi. "Herkes Oreo seviyor, bak yabancılar falan da yiyor, e seveyim bari" kafasındakiler
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #28 Torku'nun Oreo benzeri bir bisküvisi var aşırı iyi, kakao tadı çok yoğun. Oreo'ya para vermeye gerek yok. Edit: İsmi Torku Premio.
Torku'nun Oreo benzeri bir bisküvisi var aşırı iyi, kakao tadı çok yoğun. Oreo'ya para vermeye gerek yok. Edit: İsmi Torku Premio.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.265 Makaleler 2 Çözümler 4 14 Mayıs 2020 #29 Oreo helal olmadığı gibi Yahudiler’in kullanımına da uygun değilmiş. Büyük ihtimal domuz yağı kullanılıyor.
Oreo helal olmadığı gibi Yahudiler’in kullanımına da uygun değilmiş. Büyük ihtimal domuz yağı kullanılıyor.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #30 Burada Nutella savunanlar Torku Frema yememiş herhalde