Organize mesajlara tepki atan moderatörler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

The G.O.A.T

Megapat
Makaleler
1
Geçen günlerde bir konu açıldı. "JD1000PRO alınır mı?" diye. Konu linki şu. JD1000PRO 512 GB alınır mı? Lord Raiden adlı moderatör bunun alınmayacağını, James Donkey'in çöp bir firma olduğunu açıkladı. Kingston A2000 önerdi. Ben ise şu mesajla karşılık verdim. JD1000PRO senin dediğin SSD'den daha iyi. NVMe SSD Tierlist şu tierlistinde @astroscott bir üst Tier'a koymuş. Bence birazcık örnek al. Onun SSD konularına yazdığı mesajı kadar senin toplam mesajın var. Şu mesaj ile cevap verince. Kendileri biraz sinirlenmiş olacak ki hahahaha ifadesi ile cevap verdi. Sonra ise başkalarını örgütleyip hahahaha attırdı.

bildirimpaneli.png

Bunun sonrasında ise başka moderatörler hatta ismini vermek istemediğim ama vereceğim kişi de hahahahaa attı.

bildirim.png

bildirim.png

Sonuç olarak hepsi bana hahahahah attı. Örgütlenmiş olarak. Buradaki mesaja hahahaha atılması kesinlikle gereksiz. Neye hahahahaa attıklarını da sormak isterim açıkçası. Ek olarak haklı olduğumu belirtmek isterim.
senin attığın SSD'yi JD1000PRO 5'e katlar. Onu da belirtmek isterim.

Moderatörlere bir şey söylenmiyorsa bilelim :)

Lord Raiden adlı moderatör bunun alınmayacağını, James Donkey'in çöp bir firma olduğunu açıkladı. Kingston A2000 önerdi. Ben ise şu mesajla karşılık verdim. JD1000PRO senin dediğin SSD'den daha iyi. NVMe SSD Tierlist şu tierlistinde @astroscott bir üst Tier'a koymuş. Bence birazcık örnek al. Onun SSD konularına yazdığı mesajı kadar senin toplam mesajın var.
Bu mesajda sizin tarafınızdaki tek sorun insanları mesaj sayısı ile kıyaslamanız. Kendinizin olmayan bir inceleme ile atarlı tavırlarla cevap vermeniz hoş değil.

Şu mesaj ile cevap verince. Kendileri biraz sinirlenmiş olacak ki hahahaha ifadesi ile cevap verdi.
Güldüğümüz yer, sonda yazdığınız Astroscott'un SSD bölümünde Lord Raiden'dan fazla mesajı olmasını ondan daha bilgili olmasına bağlamanız. Elbette Astroscott daha tecrübeli ama bunu mesaj sayısına bağlamanız yersiz.

Sonra ise başkalarını örgütleyip hahahaha attırdı.
İşte bu noktada iftira atıyorsunuz. Mesajınıza rapor gelmiş olabilir. Öyle görmüş olabilir diğer moderatörler.
Çocukça tavırlarınız var. Sanki tüm moderatörler sizi çok umursayıp keyfi ban atıyor da gelip hiçbir delil olmadan iftira atıyorsunuz bize. Neden değerli zamanımızı boşa harcayalım?

Bunun sonrasında ise başka moderatörler, hatta ismini vermek istemediğim ama vereceğim kişi de hahahahaa attı.
Bir mesaj komik geldiyse gülünür, bu kadar.

Senin attığın SSD'yi JD1000PRO 5'e katlar. Onu da belirtmek isterim.
Öneri yaptınız ve geçti. Karşı çıktınız ve olay kapandı. Şimdi ne diye böyle bir atar yaptınız anlamadık.

Moderatörlere bir şey söylenmiyorsa bilelim :)
Eleştirme ve tartışma kültürü edindiğinizde bekleriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı