Orgu satmak için tavsiye

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar konu biraz alakasız ama anlamadım gitti. Casiotone CT-S200bk model orgumu satmak için sarı siteye koydum. 1 aydır 1 mesaj gelmedi. Doping almama rağmen sadece 50 görüntülendi. Fiyatı benzer ürünlere kıyasla çok daha uygun ve hiç kullanılmamış bir ürün. Gebzedeyim bir de elden alıma da uygun. Tavsiyeniz var mı hızlı satabilmek için? 1-2 hafta içerisinde satmam gerekli de. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar konu biraz alakasız ama anlamadım gitti. Casiotone CT-S200bk model orgumu satmak için sarı siteye koydum. 1 aydır 1 mesaj gelmedi. Doping almama rağmen sadece 50 görüntülendi. Fiyatı benzer ürünlere kıyasla çok daha uygun ve hiç kullanılmamış bir ürün. Gebzedeyim bir de elden alıma da uygun. Tavsiyeniz var mı hızlı satabilmek için? 1-2 hafta içerisinde satmam gerekli de. Şimdiden teşekkürler.

Dolap ve Gardrops koymanızı öneririm. Doping de almayın, adamın asabini bozmayın.

Bir ürün satıyorsunuz ve bu ürünün gördüğü ilgi belli. Doğal olarak bakma ve yazma durumu düşük olur.

Diğer satış uygulamalarına ekleyin satılacağı varsa daha hızlı olur. (dolap vb.)

Şu sıralar sarı site, Letgo vs çok durgun ben de telefon alıp satıyorum, en uygun ilanları girmeme rağmen eskiden haftada 6-7 telefon satılırdı şimdi ayda 1-2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı