Koleksiyon yapmak için tavsiye

Funko pop ve Lego Minifigür koleksiyonu yapabilirsiniz belki. Kolayca alınıp satılabilen şeyler öneririm. Dediğiniz gibi Hot Wheels da kolayca alınıp satılıyor ikinci el olarak.

Funko pop ve Lego Minifigür koleksiyonu yapabilirsiniz belki. Kolayca alınıp satılabilen şeyler öneririm. Dediğiniz gibi Hot Wheels da kolayca alınıp satılıyor ikinci el olarak.
Funko Poplar çok pahalı ne yazık ki. Lego Figürler de iyi aslında bakarım teşekkür ederim. Hotwheels ve matchbox yapmaya karar verdim. Zaten 2 marka da aynı fabrika çıkışlı diye biliyorum. Teşekkür ederim öneriniz için.

Funko poplar çok pahalı ne yazık ki. Lego figürler de iyi aslında bakarım teşekkür ederim. Hot Wheels ve matchbox yapmaya karar verdim. Zaten 2 marka da aynı fabrika çıkışlı diye biliyorum. Teşekkür ederim öneriniz için.

Ben şu an 1/64 araba koleksiyonu da yapıyorum aslında matchbox almak senin adına daha iyi olmuş çünkü daha detaylı modeller ve özenli modeller üretiyor bir önerimde sana Instagram'da bazı sayfalar canlı yayında satıyor ve greenlight modelleri 150 lira gibi fiyatlara düşüyor öneririm.

Ben şu an 1/64 araba koleksiyonu da yapıyorum aslında matchbox almak senin adına daha iyi olmuş çünkü daha detaylı modeller ve özenli modeller üretiyor bir önerimde sana Instagram'da bazı sayfalar canlı yayında satıyor ve greenlight modelleri 150 lira gibi fiyatlara düşüyor öneririm.
Çok hoş modelleri var. Sade arabaları seviyorum. Hotwheelsın factory fresh serisi ve film serilerini topluyorum.

Çok hoş modelleri var. Sade arabaları seviyorum. Hot Wheels'ın factory fresh serisi ve film serilerini topluyorum.

Bende yeni greenlight god father cadillac fleetwood modelini aldım güzel model hw olarak ise ninja kaplumbağalar ve Skyline R34 gri olan var. Fakat artık denk gelmediğim sürece Premium almamaya karar verdim çünkü abartılan fiyatlar yüzünden bir Premium nadir diye 200+ fiyata gidiyor bende o fiyata mini GT vs. alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı