Steam Ori and the Blind Forest: Definitive Edition $3.99 (145 TL)!

Remote Play Together'da eğer siz birini davet ederseniz:
Eki Görüntüle 2441267
Eki Görüntüle 2441268
Şu şekillerde. Kendisini bilgisayarınıza 2. oyuncu olarak katılır. Portal 2, Left 4 Dead gibi oyunlarda ekran ikiye bölünür ve 2 klavye takmışsınız gibi bölünür kontroller.
Eki Görüntüle 2441275
Dövüş oyunları gibi tek kameraya 2 oyuncunun sığabileceği oyunlarda tabiki bölünmez.

Hayır hocam, telefon gamepad olmakla beraber ekranda oluyor.
Tam olarak şu şekilde:
Eki Görüntüle 2441280

Eğer Gamepad'iniz varsa dokunmatikten daha kolay oluyor ve aparat alırsanızda şu şekilde yatarak oynayabilirsiniz:
Eki Görüntüle 2441284

Hocam denemek istiyorsanız Remote Play'i, sadece şu uygulamayı telefona indirin ve deneyin:
Hocam peki telefonu gamepad olarak kullanabileceğimiz bir yöntem var mı yok diye biliyorum ama. Mesela yattigimiz yerden bilgisayar ekranına bakarak telefondan kontrol etmek gibi.

Hocam peki telefonu gamepad olarak kullanabileceğimiz bir yöntem var mı yok diye biliyorum ama. Mesela yattigimiz yerden bilgisayar ekranına bakarak telefondan oyun oynamak gibi.
Yani onuda yapabilirsiniz Steam Link ile ama telefon pek R1/R2, L1/L2 tuşları için iyi değil.
Ama "Ben oynarım." diyorsanız Remote Play'i açın ve ekranı yayını ayarını kapatın.

Ayrıca dokunmatik ile Mouse'u da kontrol edebiliyorsunuz.

Yani onuda yapabilirsiniz Steam Link ile ama telefon pek R1/R2, L1/L2 tuşları için iyi değil.
Ama "Ben oynarım." diyorsanız Remote Play'i açın ve ekranı yayını ayarını kapatın.

Ayrıca dokunmatik ile Mouse'u da kontrol edebiliyorsunuz.
Bilgi için teşekkürler hocam. Mouse'u kontrol edebileceğimizi bilmiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı