Merhaba, Origin uygulamasını açmaya çalışırken msvcp140.dll ve vcruntime140.dll hatasını alıyordum. Bu sorunları çözünce 0xc000007b hatasını almaya başladım.
Bu videonuzu izledim çözümü denedim ama düzelmedi. Kısaca sorunum hala devam ediyor raporum bu yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. İyi günler.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Attığım msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını sildim ve attığınız linkleri indirip kurdum ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım sorun hala devam ediyor. Attığınız dosyaları bilgisayardan silip tekrar yükledim belki düzelir diye ama düzelmedi.