Çözüldü Origin 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Ecex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Origin uygulamasını açmaya çalışırken msvcp140.dll ve vcruntime140.dll hatasını alıyordum. Bu sorunları çözünce 0xc000007b hatasını almaya başladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonuzu izledim çözümü denedim ama düzelmedi. Kısaca sorunum hala devam ediyor raporum bu yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. İyi günler.

Çözüm
Bu hatayı alıyorsunuz çünkü sorunu çözmediniz. Elle DLL atmak sorun çözmez.

Attığınız msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını silin. Sonra bunları yükleyin.
Bu hatayı alıyorsunuz çünkü sorunu çözmediniz. Elle DLL atmak sorun çözmez.

Attığınız msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını silin. Sonra bunları yükleyin.

Çözüm
Attığım msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını sildim ve attığınız linkleri indirip kurdum ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım sorun hala devam ediyor. Attığınız dosyaları bilgisayardan silip tekrar yükledim belki düzelir diye ama düzelmedi.

Eksik bir kurulum oldu demek ki. Denetim masasından C++'ların ekran görüntüsünü paylaşın.

resim_2020-12-28_125829.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı