Origin 0xc000007b hatası

Exmisa

Decapat
Merhabalar umarım doğru yere açmışımdır konuyu çünkü burada yeniyim.
Sorunum ilk önce Apex Legends ile başladı orda bu hatayı vermiyordu başka bir hata veriyordu ben de internette araştırırken yabancı bir sitede dll'den kaynaklandığını okudum ben de dll değiştirdim ve sonra olanlar oldu anlıyacağınız üzere. Sonra Origin'e hiç bir şekilde giremedim Origin'e tıkladığımda 0xc000007b hatası aldım Recep abinin videosunu izledim açıkcası beceremedim.

rapor: Logfile.PML

Origin'in ana klasörüne gir, resimde ki en altta görülen vcredist uygulamalarının hepsini tek tek kur

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada bilgi olsun diye söylüyorum, oyundan sebepsiz yere atmalar, bir anda kapanması, internet error sorunları, ani takılmalar ve kasmalar olursa bu yüksek ihtimal ile senle alakalı değil.

Oyun yeni olduğu için sorunlar var elbet, yakın zamanda düzelecektir. Mesela dün oyun oynanmaz haldeyken bugün gelen güncelleme ile neredeyse hiç kasmadan oynayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı