Evet eminim ve evet FIFA 20'nin her modunu oynayabilirsiniz.Emin misiniz, NFS Heat yüklüyorum, trial falan diyor.
Yani bende var şimdi FIFA 20 yüklesem, Ultimate Team oynayabilir miyim?
Evet eminim ve evet FIFA 20'nin her modunu oynayabilirsiniz.Emin misiniz, NFS Heat yüklüyorum, trial falan diyor.
Yani bende var şimdi FIFA 20 yüklesem, Ultimate Team oynayabilir miyim?
Maalesef hocam bu yeni kullanıcıları çekmek için.Hali hazırda kullanıcıyım ama 1 ay uzatamıyorum nedense. Üzücü.
18'inde yani iki gün sonra EA konferansı olacak muhtemelen detayları da o gün paylaşacaklardır.Temmuzun başı gibi yeni sistem toplayacağım. Steam'e EA access gelince mi alsam yoksa haziranın sonu gibi mi alsam acaba? Umarım Steamdeki fiyatı tuzlu olmaz.
Güncel kur fiyatıyla gelir çok büyük ihtimalle.Temmuzun başı gibi yeni sistem toplayacağım. Steam'e EA access gelince mi alsam yoksa haziranın sonu gibi mi alsam acaba? Umarım Steamdeki fiyatı tuzlu olmaz.
Ona göre alayım o zaman.18'inde yani iki gün sonra EA konferansı olacak muhtemelen detayları da o gün paylaşacaklardır.
Steam'e güvenim son yapar o bi şeylerGüncel kur fiyatıyla gelir çok büyük ihtimalle.
Valla Xbox'taki EA Access gibi yıllık 65 TL yaparsa evin içinde amuda kalkıp koşarım heralde hahah.Ona göre alayım o zaman.
Steam'e güvenim son yapar o bi şeylerTek NFS 2016 oynayacağım valla heat meat umrumda değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.