Origin Access mantıklı mı ?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere birçok EA Games oyunu Origin üzerinden yayınlanıyor. Buradaki oyunlar € cinsinden satılıyor ve pahalı. Burada oyunları tek tek almak yerine aylık 4€ yıllık 25€'ya neredeyse Origin'deki oyunların yarısına sahip oluyorsunuz. Ben Battlefield 4 Premium Edition (40€) almak istiyorum. Sadece BF4 mü alsam yoksa Origin Access alıp bu listedeki oyunlara mı sahip olsam ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım, bir süre kullanıp bıraktım. Merak ettiğim oyunlardan sıkılana kadar oynadım, sonra abonelikten çıktım. Çok uzun süre oynarım demiyorsanız mantıklı. Dediğiniz gibi 1 yıl oynasanız bile direkt almaktan ucuza geliyor. Yalnız başka oyunları oynamam veya daha da uzun süre oynarım derseniz de tabi ki daha pahalıya geleceği için sadece BF4 almak daha mantıklı.

Ben aldım, bir süre kullanıp bıraktım. Merak ettiğim oyunlardan sıkılana kadar oynadım, sonra abonelikten çıktım. Çok uzun süre oynarım demiyorsanız mantıklı. Dediğiniz gibi 1 yıl oynasanız bile direkt almaktan ucuza geliyor. Yalnız başka oyunları oynamam veya daha da uzun süre oynarım derseniz de tabi ki daha pahalıya geleceği için sadece BF4 almak daha mantıklı.
en kötü 1 yılın sonunda. %10 indirimle bf4 ü alıp üyelikten çıkarım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı