halidbeder
Kilopat
Zaten önceden ekledim ..Kartı önceden eklemen gerekiyor videoda da söyledim. Önceden ekli olmazsa çıkmaz.
Kanada seçince sıkıntı olmuyor.
Zaten önceden ekledim ..Kartı önceden eklemen gerekiyor videoda da söyledim. Önceden ekli olmazsa çıkmaz.
Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL.Hala geçerli mi acaba? FIFA 21'i 10 ₺'de olsa az bi indirimle almak istiyorum, Euro bazlı satılıyor her sitede ve EURO aldı başını gidiyor![]()
ea tüm oyunlarını o fiyata veriyormu eminmiyiz ? yoksa bazılarını mı vericek ?Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL.
Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL.
Steam'e gelecek olan Basic sürümü yani FIFA 21'i içermiyor oyun çıktıktan ancak bir kaç ay sonra eklerler.ea tüm oyunlarını o fiyata veriyormu eminmiyiz ? yoksa bazılarını mı vericek ?
o fiyatlara fifa zor ..Steam'e gelecek olan Basic sürümü yani FIFA 21'i içermiyor oyun çıktıktan ancak bir kaç ay sonra eklerler.
Yeni oyunlar birkaç ay sonra ekleniyor Basic üyelik için.o fiyatlara fifa zor ..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.